Neamţ: Florentina Luca-Moise a fost învestită în funcţia de inspector şcolar general

Neamţ: Florentina Luca-Moise a fost învestită în funcţia de inspector şcolar general

Florentina Luca-Moise a fost învestită, miercuri, în funcţia de inspector şcolar general al judeţului Neamţ, la ceremonie fiind prezent prefectul Adrian-Vasile Niţă.

"Îi doresc succes în noua funcţie! Nu este uşor ceea ce are de făcut. Învăţământul este un domeniu care implică extrem de mult responsabilitate şi implicare şi orice decizie luată azi se va răsfrânge asupra a mii de destine, mai devreme sau mai târziu. Investiţia în copii este esenţială şi de aceea trebuie o foarte mare atenţie la stabilirea unor programe şi strategii care vizează educaţia în judeţul Neamţ", a declarat, într-un comunicat remis AGERPRES, prefectul Vasile-Adrian Niţă.

Florentina Luca-Moise a declarat, joia trecută, atunci când a fost numită în funcţia de inspector şcolar general, că doreşte să pună elevul în centrul activităţii sale încă din prima zi de mandat.

"O societate sănătoasă şi puternică investeşte în copii, căci ei reprezintă viitorul şi siguranţa! În toată cariera mea didactică am urmărit să pun în valoare copiii, să îi sprijin să îşi deschidă aripile şi să ia orizontul în piept! De data aceasta, voi face la fel dar cu ajutorul cadrelor didactice, al personalului auxiliar şi nedidactic din unităţile de învăţământ şi, nu în ultimul rând, avându-i alături şi pe părinţi", preciza Florentina Luca-Moise.

Potrivit CV-ului, Florentina Luca-Moise are o experienţă didactică de 24 ani iar timp de 8 ani a fost directorul Casei Corpului Didactic Neamţ, unde a obţinut doar calificativul "foarte bine".

Florentina Luca-Moise este preşedinta PSD Piatra-Neamţ şi consilier municipal. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?