Neamţ: Ionel Arsene - Ponta are un singur scop, să distrugă PSD; cu trădătorii nu putem sta la masă

Neamţ: Ionel Arsene - Ponta are un singur scop, să distrugă PSD; cu trădătorii nu putem sta la masă

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, l-a acuzat pe liderul PRO România, Victor Ponta, că are un singur scop, acela de a distruge PSD.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ionel Arsene a declarat că PSD nu va sta la masă cu trădătorii, catalogându-l pe Victor Ponta ca fiind "cel mai mare trădător".

"Victor Ponta are un singur scop, iar acela e de a distruge PSD. A primit ordin, îl duce la capăt. Victor Viorel pozează acum în mare salvator, dar de fapt el nu vrea decât dispariţia PSD. De ce? Pentru că i-am spus cu toţii la revedere atunci când ne-a trădat. Cu trădătorii Victoraş nu putem sta la masă! Iar tu eşti cel mai mare trădător al PSD. Ai reuşit în toată existenţa ta să îi faci pe toţi cu care ai interacţionat să se delimiteze de tine, începând cu Adrian Năstase, cel datorită căruia ai ajuns om politic", a scris Ionel Arsene.

În aceeaşi postare, preşedintele PSD Neamţ a anunţat că îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru calomnie, după ce acesta ar fi spus despre el că ar fi ameninţat parlamentari ca să nu voteze moţiunea de cenzură.

"Văd că am devenit omul care face şi desface majorităţi, după mintea...aş zice îngustă, a domnului Ponta. Aş vrea să îl văd dovedind toate acuzaţiile pe care mi le aduce în instanţă. Îi voi acorda această ocazie pentru că mâine voi lua legătura cu avocaţi pentru a depune plângere penală pentru calomnie, pentru toate acuzaţiile fantasmagorice ale lui Victoraş'', a mai spus preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Victor Ponta a scris că "promisiunile, ameninţările, dezmăţul de bani murdari şi bani publici la care s-au dedat Dăncila, Arsene, Fifor & Co a depăşit, din păcate, urâciunea PDL şi a lui Băsescu". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...