Nepoata lui Donald Trump le-a furat inimile chinezilor

Nepoata lui Donald Trump le-a furat inimile chinezilor

Deși mass-media au acoperit substanțial vizita în China a președintelui american, Donald Trump, nepoata sa, care la 6 ani cântă și recită în mandarină, este cea care i-a cucerit pe chinezi, relatează joi AFP.

Cu prilejul vizitării Orașului Interzis, Donald Trump i-a arătat pe tabletă omologului său chinez, Xi Jinping, cum nepoata sa, Arabella, cântă și recita în mandarină.

După ce i-a salutat în chineză: 'buni Xi' și 'buni Peng', (soția liderului chinez), fetița a cântat și a recitat un poem vechi, îmbrăcată într-o rochiță tradițională.

Arabella este fiica lui Ivanka Trump și Jared Kushner.

O performanță care a primit calificativul 'A+', apreciase Xi Jinping, potrivit agenției China Nouă, care a difuzat amplu acest moment pe internet. Clipul a fost difuzat joi seară și la dineul oferit în onoarea lui Donald Trump la Palatul Poporului din Beijing.

Internauții chinezi au fost la rândul lor încântați de talentele micuței Arabella. "Este atât de drăguță", a scris pe Weibo, un internaut exprimând un sentiment împărtășit de întreaga lume.

"Să sperăm că se mărită cu un chinez", a adăugat el pe ton de glumă.

Micuța Arabella are o babysitter chineză care o învață limba mandarină, declarase într-un interviu Ivanka Trump, fiica și consiliera președintelui american.

Ivanka postează frecvent pe rețelele de socializare clipuri cu fiica sa cântând în chineză. Ea a dus-o chiar pe Arabella la Ambasada Chinei din Washington, cu prilejul sărbătoririi Anului Nou chinezesc, la începutul lui 2017.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

5 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio