NERUȘINARE pesedistă! Corlățean comentează la B1 COZILE de la votul din Diaspora MOLDOVEANĂ!

NERUȘINARE pesedistă! Corlățean comentează la B1 COZILE de la votul din Diaspora MOLDOVEANĂ!

Ironie sinistră? Imbecilitate? Tupeu de borfaș? Nu, nerușinare pesedistă! B1 TV l-a chemat pe Titus Corlatean sa comenteze alegerile din Moldova, unde mii de cetateni stau la cozi uriase in strainatate!

B1 TV il are invitat duminica seara pe senatorul PSD Titus Corlatean pentru a comenta situatia de la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, unde mii de cetateni stau la cozi uriase in diaspora din cauza procedurilor greoaie si a lipsei de buletine de vot. Corlatean este artizanul uriasului scandal de la alegerile prezidentiale din Romania in 2014, cand fostul ministru de Externe a refuzta deschiderea mai multor sectii de vot in strainatate, relatează  HotNews.ro .

Titus Corlatean a demisionat din guvernul Ponta intre cele doua tururi din 2014, dar inlocuitorul sau, Teodor Melescanu, a pastrat acelasi numar de sectii de vot.

DNA a cerut Senatului sa voteze pentru ridicarea imunitatii penale in dosarul penal privind votul in diaspora, dar Corlatean a fost salvat de colegi.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria