Nicușor Dan (USR): USR nu face alianțe cu nimeni nici înainte, nici după alegeri

Nicușor Dan (USR): USR nu face alianțe cu nimeni nici înainte, nici după alegeri

Președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, a afirmat joi, la Arad, că formațiunea politică nu va face alianțe post-electorale, deoarece "nu dă un cec în alb niciunui partid politic din România, chiar dacă acel partid susține Guvernul Cioloș".

"Uniunea Salvați România nu face alianțe cu nimeni, nici înainte, nici după alegeri, nu dă cec în alb niciunui partid politic din România, chiar dacă acel partid susține Guvernul Cioloș. Toate partidele politice vechi sunt responsabile de modul în care a fost guvernată România în ultimii 26 de ani", a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Nicușor Dan.

Acesta a spus că USR va susține "un guvern Cioloș".

"Nu vom intra în tipul acela de negociere în care împărțim toate pozițiile și nu ne pasă ce fac ceilalți cu ministerele care le revin. Dimpotrivă, nu solicităm pentru USR poziții de miniștri, în schimb o să avem un cuvânt de spus asupra programului și a termenelor de realizare a programului de guvernare și o să avem un cuvânt de spus asupra pozițiilor de miniștri", a susținut Nicușor Dan.

Privitor la obiectivele pe care și le-a propus USR pentru alegerile din 11 decembrie, acesta a spus că USR își propune ca, la nivel național, să obțină 10 — 15 %.

"Potrivit ultimului sondaj, la această dată, circa 10 % din cei care au răspuns au afirmat că ne vor vota la 11 decembrie. Pe 23 noiembrie vom da publicității un nou sondaj, care ne va arăta cum stăm", a mai spus liderul USR.

În ceea ce privește organizația arădeană a USR, Nicușor Dan a afirmat că se așteaptă ca această să obțină un scor cu 4-5% mai mare decât partidul la nivel național.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Așa o fi?

5 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …