Nicuşor Dan anunţă schimbarea conducerii Spitalului Colţea

Nicuşor Dan anunţă schimbarea conducerii Spitalului Colţea

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri, că a decis să nu-i mai prelungească mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru.

"Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital şi va urma un concurs pentru asta", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.



El a adăugat că, până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de "un bun profesionist din domeniul sănătăţii" - medicul epidemiolog Paul Daniel Iordache, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.

"Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital şi în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulţumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital", a explicat Nicuşor Dan. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro