Nicușor Dan s-a întâlnit cu președintele Iohannis la Cotroceni. Iohannis: ”soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”

Nicușor Dan s-a întâlnit cu președintele Iohannis la Cotroceni. Iohannis: ”soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”

Administrația Prezidențială a confirmat pentru G4Media.ro întâlnirea președintelui Iohannis cu Nicușor Dan. ”Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”.

Nicușor Dan, candidatul comun al PNL, USR și PLUS la Primăria București, s-a întâlnit joi dimineață cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Nicușor Dan a mers mai întâi la guvern, de unde a plecat cu premierul Ludovic Orban la Cotroceni.

Cei trei au discutat despre campania electorală, iar președintele Iohannis i-a dat sfaturi legate de campanie și de primăria Bucureștiului.

Iohannis, care a fost primar al Sibiului pentru trei mandate, nu s-a afișat în această campanie cu nici un candidat al PNL. El a fost în Sibiu în urmă cu trei săptămâni, singura întâlnire fiind cu candidații Forumului Democratic German (FDGR).


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA