Nicușor Dan s-a întâlnit cu președintele Iohannis la Cotroceni. Iohannis: ”soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”

Nicușor Dan s-a întâlnit cu președintele Iohannis la Cotroceni. Iohannis: ”soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”

Administrația Prezidențială a confirmat pentru G4Media.ro întâlnirea președintelui Iohannis cu Nicușor Dan. ”Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”.

Nicușor Dan, candidatul comun al PNL, USR și PLUS la Primăria București, s-a întâlnit joi dimineață cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Nicușor Dan a mers mai întâi la guvern, de unde a plecat cu premierul Ludovic Orban la Cotroceni.

Cei trei au discutat despre campania electorală, iar președintele Iohannis i-a dat sfaturi legate de campanie și de primăria Bucureștiului.

Iohannis, care a fost primar al Sibiului pentru trei mandate, nu s-a afișat în această campanie cu nici un candidat al PNL. El a fost în Sibiu în urmă cu trei săptămâni, singura întâlnire fiind cu candidații Forumului Democratic German (FDGR).

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …