Noapte agitată la vârful PSD! Grindeanu va fi EXCLUS! Stănescu lui Dragnea: „Dacă nu-i luăm gâtul azi, mâine ne belește el pe noi!”

Noapte agitată la vârful PSD! Grindeanu va fi exclus! Stănescu lui Dragnea: „Dacă nu-i luăm gâtul azi, mâine ne belește el pe noi!” Da, aceștia au fost termenii în care s-a discutat până târziu în noapte la conclavul gudurăilor din jurul lui Dragnea. Acum nu mai poate fi vorba despre o mișcare politică sau o reglare de raporturi de putere într-un partid. Vorbim pur și simplu despre o acțiune mafiotă prin care o gașcă de condamnați și cercetați penal va decapita un guvern care nu mai răspunde la comenzi.

Grindeanu nu a mai fost chemat la așa-zisele discuții. Iar soarta lui, dacă nu se întâmplă nimic cu adevărat spectaculos până la ora 16.00 când începe Comitetul Executiv Național, pare pecetluită.

Stănescu lui Dragnea: „Dacă nu-i luăm gâtul azi, mâine ne belește el pe noi!”

Varianta asupra căreia s-a căzut de acord pentru a fi supusă votului în Comitetul Executiv Național este aceea a retragerii sprijinului politic pentru întreg guvernul și excluderea premierului Sorin Grindeanu din partid. În acest fel se evită două mari impedimente: o penibilă moțiune de cenzură și posibilitatea de a-i oferi președintelui Iohannis șansa să-l propună tot pe Grindeanu premier desemnat. Cel care va face propunerea este Paul Stănescu de la Olt. Cel care l-a avertizat pe Dragnea, dar și pe ceilalți gudurăi de teapa lui: „Dacă nu-i luăm gâtul azi, mâine ne belește el pe noi!”

Pe măsură ce aflăm noi amănunte vă vom ține la curent. Va fi o zi spectaculoasă. Și nu este exclusă o resetare a întregului plan dacă Dragnea primește vreun semnal de la cei care-l păpușează...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia scade în intensitate în Europa! Cifrele din România sunt reale, nu cum induc unii care vor să provoac…

2 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

3 Academicianul Victor Voicu, general în retragere: Cum poți deosebi o epidemie de o armă biologică și de ce mil…

4 Adevărul iese la iveală! / Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2

5 TASS / Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute. Când este cel mai activ

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!