„Normal că sunt disponibilă! Cine nu vrea să iubească?”

„Normal că sunt disponibilă! Cine nu vrea să iubească?”

La 51 de ani, Anca Țurcașiu se menține într-o formă de invidiat. "Dă vina" pe sport și pe regimul alimentar.

După divorțul de anul trecut, Anca Țurcașiu e pregătită să o ia de la capăt alături de un nou bărbat. "Normal că sunt disponibilă. Şi dispusă, şi disponibilă. Cine nu vrea să trăiască iubirea pe pământul ăsta? Mai am timp să nu fiu disponibilă?", a glumit ea într-un interviu acordat revistei OK!

Anca Țurcașiu etalează o siluetă de invidiat la 51 de ani. Deși a fost acuzată pe fani pe rețelele sociale că a exagerat cu operațiile estetice, Țurcașiu consideră că stilul ei de viață sănătos a contrubuit la acest look.

Pe lângă exercițiile fizice, alimentația a avut un rol important în viața ei în ultimii 30 de ani, "Eliminând carne, lactate, ouă din alimentaţie, simt că zbor aşa... ca un fluturaş. Dar e şi gena. Mama a fost o femeie foarte frumoasă. Chiar ieri am fost în vizită la un văr de-al ei şi-şi aducea aminte ce splendoare de femeie a fost mama. O combinaţie între Claudia Cardinale şi Gina Lollobrigida. A fost o mare frumuseţe:, a spus Anca Țurcașiu.

Ea joacă în piesa "Rude cu nevastă-mea de la Sala Dalles, este profesor de arta conversației și ținuta în societate, se ocupă de design interior și a pătruns recent și în lumea modei.

Fiul Ancăi Țurcașiu, Radu, are 22 de ani și se pregătește să devină profesor de filosofie la liceul Lazăr din București. "Altfel, are o şcoală de snowboard, este profesor acolo. Radu face doar ce-i place în această viaţă. Cam aşa l-am educat, să găsească o meserie în care să nu aibă şefi, dacă se poate, să fie liber. Este ca un înţelept tăcut care ascultă mult şi vorbeşte puţin, dar ce trebuie".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...