„Nu are nicio jenă să insulte femei”/Lora, jignită de un antrenor de fotbal

„Nu are nicio jenă să insulte femei”/Lora, jignită de un antrenor de fotbal

După ce a fost insultată pe rețelele de socializare de către un antrenor de fotbal, Lora a răbufnit pur și simplu, iar mesajul pe care l-a transmis a stârnit mii de reacții din partea celor care o urmăresc, scrie protv.ro .

Lora, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din showbiz-ul românesc, a fost făcută „urâțică” chiar pe Facebook de către un atrenor de fotbal. Afectată de comentariul individului respectiv, cântăreața a decis să facă public acest incident, așa că a transmis un mesaj acid pe rețelele de socializare.

Artista și-a dorit, de asemenea, să îl facă „celebru” pe bărbat și nu i-a bătut doar obrazul, ci i-a distribuit și profilul.

„Acest bărbat care îmi scrie pe Facebook că sunt ”urâțică”, se ocupă de antrenarea și educarea băieților, viitori fotbaliști. Postez asta nu pentru că m-a rănit ”părerea” omului… ci pentru că există astfel de bărbați care se ocupă de copii și care nu au nicio jenă să insulte femei pe Facebook pentru simplu` fapt că nu sunt pe gustul lor.

Niciodată insultele nu au justificare și mi-ar plăcea ca în educație… și sportivă, în medicină, în politică (în mod normal toate domeniile)… să nu mai existe această specie de masculi, care nu fac cinste niciunui domeniu de activitate, nici mamei sau soției. Și probabil undeva trebuie specificat mai clar, unde se termină părerea și unde începe insulta. Eu sunt oricum sigură că mamele acestor potențial viitori fotbaliști sunt femei pe gustul acestui ”domn” sau nu au avut ocazia să-i cunoască ”părerile” de ”profesionist”.

P.S: Deviza domnului este, bineînțeles… ”MINTE sănătoasă într-un corp sănătos”, a scris Lora de pe Facebook.

Foto: Instagram, Facebook/Lora




Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?