„Nu trebuie să bea! E un sadic”/Fosta soție a lui Putin s-a plâns de agresiuni repetate/Dezvăluirile unui fost bancher apropiat de Kremlin

„Nu trebuie să bea! E un sadic”/Fosta soție a lui Putin s-a plâns de agresiuni repetate/Dezvăluirile unui fost bancher apropiat de Kremlin

Fostul bancher rus, miliardarul Serghei Pugaciov, a vorbit despre o conversație personală cu fosta soție a liderului de la Kremlin, Lyudmila Putina, când aceasta era încă căsătorită cu Putin.

Pugaciov a dat detaliile acelei conversații într-un interviu cu jurnalistul ucrainean Dmitri Gordon, în care Putina s-a plâns de cruzimea soțului ei. Potrivit miliardarului, conversația a avut loc în bucătăria reședinței lui Putin din Novo-Ogaryovo, unde avea loc o petrecere cu membrii anturajului său.

Putin era ”în formă” și a cerut continuarea petrecerii, însă soția sa a început să plângă.

"Lyudmila a plecat în lacrimi... Îi spun: "Ce s-a întâmplat, de ce ești atât de îngrijorată?" - Și ea spune: "Nu trebuie să bea! Îți dai seama ce sadic este? Va bea acum, va începe să mă lovească, să-mi arate tehnici de judo. Am vânătăi de o săptămână!” – a spus Pugaciov.

El a sugerat că Putin are probleme mentale. În cuvintele sale, acest lucru este indicat și de faptul că dictatorul rus a reluat practica asasinatelor politice, inclusiv în străinătate.

Fost prieten al lui Putin, Serghei Pugaciov, a făcut și în trecut dezvăluiri despre viața sa privată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”