NUCLEARA din PSD! Baronii au dovezi că procurorul Portocală a lucrat pentru Dragnea! Cine i-a dat în gât!

NUCLEARA din PSD! Baronii au dovezi că procurorul Portocală a lucrat pentru Dragnea! Cine i-a dat în gât!

Această informație, probată cu dovezi, a început să-i fie fatală lui Dragnea. Și ea se răspândește ca un virus în toată structura PSD. Cele mai multe dintre dosarele instrumentate de procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiești au avut la bază informații furnizate de surse care duc indubitabil la oamenii lui Dragnea. Iar dosarul lui Zgonea a înlăturat orice dubiu. Ponta, Ghiță și Zgonea au fost cei înlăturați pentru ca Dragnea să ajungă șef al PSD.

Cică informațiile, cu multe amănunte indubitabile, au fost furnizate atât de Ghiță cât și de Zgonea. Iar ei și-au adus aminte cum le-a spus Dragnea, când l-a eliminat pe Zgonea, că acesta va avea probleme la DNA. 

Și Ponta, și Ghiță, și Zgonea au fost „instrumentați” la Ploiești! Nu putem da, la acest moment, mai multe amănunte, din motive lesne de înțeles. Însă vă putem spune că la ultima întâlnire, de la Căscioarele, din Giurgiu, Bădălău l-a făcut pe Dragnea să facă fețe-fețe când l-a întrebat cum a ajuns fata lui Dobrică deputată. Dobrică e ăla de l-a dat în primire pe Zgonea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?