Numărul răniților din explozia de la Paris a crescut la 37

Numărul răniților din explozia de la Paris a crescut la 37

Foto: EPA-EFE

Numărul persoanelor rănite în explozia dintr-o casă de pe Rue Saint-Jacques din arondismentul V din Paris, conform ultimelor date, a fost de 37. În același timp, starea a patru persoane internate s-a înrăutățit, a declarat ministrul francez de Interne Gerald Darmanin a spus la un briefing de miercuri.

33 de victime sunt în stare gravă, încă patru sunt în stare critică și s-a agravat”, a spus ministrul. El a adăugat că încă două persoane nu sunt găsite, iar salvatorii le caută sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite.

Explozia a avut loc miercuri, în jurul orei 16:55 (17:55 ora Bucureștiului într-o casă de pe strada Saint-Jacques, unde se afla școala de design „American Academy in Paris” (Academia Americană din Paris). Sute de pompieri și multe ambulanțe au fost mobilizați/mobilizate pentru a elimina consecințele exploziei. Furnizarea gazului a fost întreruptă în sector.

Printre motivele incidentului, procuratura din Paris numește încălcarea regulilor de securitate și „neglijența persoanelor”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat