O adolescentă dispărută de câteva luni a fost găsită îngropată în curtea vecinului ei. Lacul de unghii a ajutat la identificarea fetei

O adolescentă dispărută de câteva luni a fost găsită îngropată în curtea vecinului ei. Lacul de unghii a ajutat la identificarea fetei

Lacul de unghii portocaliu i-a ajutat pe anchetatori să identifice o tânără de 17 ani dispărută ale cărei rămășițe au fost găsite în curtea casei vecinului ei din Indiana, au declarat autoritățile.

Valerie Tindall FOTO: X

Familia lui Valerie Tindall a anunțat dispariția acesteia pe 8 iunie, , a precizat Departamentul șerifului din comitatul Rush într-o postare pe Facebook, scrie bbc.com.

Patrick Scott, în vârstă de 59 de ani, care locuiește în spatele familiei Tindall, a fost arestat și acuzat de crimă după ce a recunoscut că a ucis-o pe aceasta pe 7 iunie, potrivit unui raport de omucidere penală. Scott a fost acuzat, de asemenea, de obstrucționarea justiției și de oferirea de informații false unui ofițer de aplicare a legii, potrivit documentelor de acuzare.

Instanța de judecată a înregistrat o pledoarie de nevinovăție pe numele său, potrivit înregistrărilor.

Scott le-a spus detectivilor șerifului din Rush County că a strangulat-o pe Tindall cu o curea în locuința sa, după o ceartă, potrivit raportului de omucidere penală. Scott deține o afacere de tuns iarba, iar Tindall lucrează pentru el, se arată în raport.

Scott le-a spus detectivilor că a construit o cutie a doua zi și a pus cadavrul lui Tindall în ea după ce l-a învelit cu plastic negru și apoi l-a lipit cu bandă adezivă, se arată în raport.

Patrick Scott, criminalul lui Valerie FOTO: X

Patrick Scott, criminalul lui Valerie FOTO: X

El a plasat cutia într-o groapă din curtea sa, acoperind-o cu ajutorul unei lopeți, se arată în raport.

Inițial, Scott a informat forțele de ordine și familia lui Tindall că nu a văzut-o pe Tindall și nici nu a lucrat pentru el pe 7 iunie, potrivit raportului de omucidere penală.

Scott și soția sa au mers la reședința Tindall pe 7 iunie "în încercarea de a sprijini" familia lui Valerie, potrivit raportului.

Cadavrul lui Tindall a fost descoperit la începutul acestei săptămâni, după ce oficialii au executat un mandat de percheziție la locuința lui Scott, se arată în raport.

Când poliția a localizat rămășițele umane , a observat unghii portocalii, care este culoarea lacului de unghii pe care Tindall a fost văzută ultima dată purtând-o într-o postare pe rețelele de socializare pe 7 iunie, se arată în raport.

Scott fusese o persoană de interes la începutul anchetei, a precizat biroul șerifului. Potrivit raportului de omucidere penală, pe 11 octombrie, poliția a cercetat proprietatea lui Scott cu câini de cadavre, care au semnalat prezența unor rămășițe umane într-un iaz din apropiere, dar nu au fost găsite rămășițe în iaz după percheziție.

Pe 12 octombrie, în timpul unei căutări prin survol, se arată în raport, oficialii au observat mai multe zone de teren deranjat pe proprietatea lui Scott.

Au fost solicitate mandate de percheziție, iar cadavrul a fost găsit.

Cauza morții lui Tindall este încă în așteptarea rezultatelor toxicologice și a unui raport final de autopsie, spun autoritățile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”