O fată de 10 ani susține că a fost violată și filmată de patru băieți în fosta baie publică din Ploiești

O fată de 10 ani susține că a fost violată și filmată de patru băieți în fosta baie publică din Ploiești

UPDATE: IPJ Prahova transmite că sesizarea prin apel 112 a fost făcută de tatăl fetei și că minora a fost audiată în prezența părinților, a unui avocat din oficiu precum si a reprezentanților DGASPC, iar cei 3 minori care ar fi agresat-o în cursul zilei de sâmbătă au fost identificați.

În cursul zilei, fata va fi prezentată Serviciului de Medicină legală Prahova, în vederea examinării medico-legale.

Comunicatul de presă integral:

„La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 22.40, dispeceratul Secției nr. 2 de poliție Ploiești a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat, despre faptul că fiica sa în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, ar fi fost agresată de trei tineri.
În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care au depistat si identificat cei 3 minori.
Din cercetările efectuate a reieșit că minora de 10 ani a povestit tatălui său că în urmă cu aproximativ două săptămâni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai mulți tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, iar unul dintre acestia ar fi filmat parțial scena și ar fi postat înregistrarea pe o rețea de socializare.
Pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, minora a fost audiată în prezența părinților, a unui avocat din oficiu precum si a reprezentanților DGASPC.
În cursul zilei de astăzi, persoana vătămată va fi prezentată Serviciului de Medicină legală Prahova, în vederea examinării medico-legale.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor, pornografie infantilă și lovire sau alte violențe”.

Știrea inițială:

O fată de 10 ani susține că a fost violată de patru băieți cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, în fosta baie publică de pe strada Romană din Ploiești. În plus, fata susține că băieții au forțat-o să aibă cu ei raporturi sexuale orale pe care aceștia le-ar fi filmat, iar imaginile ar fi fost postate pe internet, scrie ziarul Incomod.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu două săptămâni.

Sâmbătă seara, mama fetei a sunat la 112, după ce aceasta i-ar fi povestit ce s-a întâmplat. De asemenea, fata susține că băiatul care a filmat-o, în vârstă de 16 ani, ar fi încercat ieri să o forțeze din nou să aibă relații sexuale pe o scară de bloc din Ploiești.

Incidentul de ieri ar fi avut loc pe strada Malu Roșu, în zona parcului Biserica de Lemn, iar fata susține că s-a întâlnit cu băiatul care ar fi vrut să ducă într-o scară de bloc pentru a întreține din nou raporturi sexuale orale și ar fi lovit-o la brațul stâng.

Integral pe ziarul Incomod.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!