O femeie a aflat la scurt timp după nuntă că mai are doar câteva zile de trăit. Ce diagnostic i-au pus medicii

O femeie a aflat la scurt timp după nuntă că mai are doar câteva zile de trăit. Ce diagnostic i-au pus medicii

O femeie a încercat ani de zile să afle diagnosticul pentru stările sale de rău. Aceasta a primit un diagnostic crunt la doar câteva zile după ce s-a căsătorit.

FOTO stirilekanald.ro

Ashleigh McMahon, în vârstă de 29 de ani, s-a luptat în ultimii ani să găsească o explicație pentru stările constante de rău. Simptomele sale i-au făcut de cele mai multe ori pe medici să constate greșit că are un "sindrom de vărsături".

Femeia a aflat în cele din urmă că suferă de o formă agresivă de cancer ovarian cunoscută sub numele de carcinom ovarian mucinos. Ea a primit vestea în luna ianuarie după care a urmat două luni de chimioterapie.

La scurtă vreme după aflarea diagnosticului, Ashleigh a luat decizia de a se căsători cu iubitul său, cei doi fiind împreună de peste 11 ani. La scurt timp de la nuntă, aceștia au primit o veste teribilă.

Ashleigh a intrat în faza terminală a bolii după ce a primit mult prea târziu diagnosticul și astfel că nu se mai poate face nimic pentru a-i salva viața. Medicii i-au transmis că mai are doar câteva zile de trăit.

Tragica veste îi face acum pe cei doi tineri să planifice o înmormântare în loc să își caute un loc special unde să petreacă luna de miere.

Soțul său, John, a spus că va continua campania pornită de Ashleigh care vrea ajute femeile să conștientizeze pericolul mortal pe care îl reprezintă cancerul de colon uterin.

„Uneori sunt chisturi complexe, alteori sunt mai mari decât te aștepți. Și dacă simți că ceva nu e în regulă – luptă pentru diagnosticul tău, luptă pentru sănătatea ta, luptă pentru familia ta și luptă pentru viața ta", a declarat tânăra, potrivit Kanald.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria