O femeie din Franța a fost violată și torturată într-un mod atât de brutal că medicii au avut nevoie de consiliere psihologică

O femeie din Franța a fost violată și torturată într-un mod atât de brutal că medicii au avut nevoie de consiliere psihologică

O femeie în vârstă de 29 de ani a fost victima unui viol de o barbarie ieșită din comun după ce un bărbat în vârstă de 18 ani cu cazier a agresat-o în locuința acesteia, relatează Le Figaro.

O femeie din Franța a fost violată și torturată cu brutalitate FOTO SHUTTERSTOCK

Oumar N., un tânăr de 18 ani, deja cunoscut de poliție, a fost arestat săptămâna trecută după un viol comis cu brutalitate ieșită din comun vineri, 4 august, la Cherbourg, în nord-vestul Franței, a declarat o sursă din cadrul poliției pentru Le Figaro. El a fost inculpat pentru „viol însoțit de tortură sau acte de barbarie”.

În acea zi, în jurul orei 8.30, pompierii și apoi poliția au intervenit la domiciliul unei femei de 29 de ani din centrul orașului Cherbourg. Aflată în stare de șoc și dezbrăcată, femeia le-a spus polițiștilor că a fost bătută și violată în locuința sa.

Potrivit mărturiei victimei, un bărbat - pe care îl mai văzuse înainte, dar pe care nu îl cunoștea - a pătruns în locuința sa și a lovit-o în mod repetat peste față și pe corp, înainte de a o viola de mai multe ori, inclusiv cu o coadă de mătură.

Asistență psihologică pentru îngrijitori

Medicii au descoperit răni foarte grave - perforații ale colonului, intestinului subțire, peritoneului și diafragmei, pneumotorax, coaste fracturate. Transportată la spital, tânăra a fost plasată în comă indusă, cu un pronostic rezervat.

O celulă de asistență psihologică a fost înființată pentru personalul spitalului, relatează France Bleu. Unele dintre cadrele medicale au fost șocate de starea victimei și „au izbucnit în plâns".

Un urmă lăsată pe ușă

În urma investigațiilor tehnice efectuate la locul faptei, autorul a fost identificat după o urmă papilară lăsată pe o ușă. Agresorul își pusese mâna pe ușă în timp ce o ataca pe victimă.

Baza de date dactiloscopice automatizată (FAED) a stabilit că această amprentă corespunde unei persoane: Oumar N., în vârstă de 18 ani, deja cunoscută de poliție. Această dovadă a fost coroborată cu geolocalizarea telefonului său mobil în momentul incidentului.

Oumar N. a fost arestat de poliție joi, 10 august, la domiciliul mamei sale. În custodia poliției, acesta a negat inițial faptele, pentru ca în cele din urmă să le recunoască laconic. O anchetă judiciară a fost deschisă de Parchetul din Coutances pentru "viol însoțit de tortură sau acte de barbarie". Oumar N. a fost inculpat și plasat în arest preventiv vineri, 11 august.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?