O fotografie cu Nicolas Cage într-un costum tradițional kazah devine subiectul a numeroase colaje și comentarii ironice

O fotografie cu Nicolas Cage într-un costum tradițional kazah devine subiectul a numeroase colaje și comentarii ironice

O fotografie cu actorul american Nicolas Cage într-un costum tradițional kazah în care acesta privește în gol în timp ce se află în compania primei doamne kazahe, Sara Nazarbaeva, a devenit subiectul a numeroase colaje și comentarii ironice pe internet, relatează luni The Telegraph pe site-ul său de internet.

Actorul laureat al unui premiu Oscar, în vârstă de 53 de ani, a participat la deschiderea celei de a 13-a ediții a Festivalului internațional de film Eurasia.

În imagine, comentează ironic internauții, actorul pare să se gândească serios la alegerile din cursul vieții care l-au adus în acest punct.

Printre colajele postate este și unul în care Cage apare alături de familia Trump într-o fotografie cu papa Francisc, dar și unul cu actorul Steven Seagal, în timp ce acesta consumă morcovul care i-a fost oferit în timpul unei vizite în Belarus de președintele Alexsandr Lukașenko.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale