O maşină electrică Nio a căzut de la etajul trei al unei clădiri din Shanghai. Două persoane au murit VIDEO

O maşină electrică Nio a căzut de la etajul trei al unei clădiri din Shanghai. Două persoane au murit VIDEO

Vitctimele accidentului sunt angajat al producătorul auto şi un reprezentant al unei companii partenere, ambii aflaţi în maşina electrică.

Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază la sediul companiei din Shanghai. Nio a transmis că a fost declanşată o anchetă imediat după, în cooperare cu oficiali guvernamentali.

Zona de la etajul al treilea de unde a căzut maşina a fost descrisă de martori fie ca showroom, fie ca unitate de testare sau ca parcare.

„Compania noastră colaborează cu departamentul de securitate publică în ancheta privind cauza accidentului. Pe baza analizei situaţiei de la faţa locului, putem confirma iniţial că acesta a fost un accident (care nu a fost cauzat de vehicul)”, a precizat Nio într-un comunicat, scrie BBC .

Declaraţia a fost postată pe reţeaua socială chineză, Weibo, şi a strâns mai mult de 1.000 de comentarii, dar a fost ştearsă ulterior.

Ultima propoziţie a declaraţiei spunea că accidentul „nu are legătură cu vehiculul în sine” şi a declanşat numeroase comentarii furioase din partea utilizatorilor reţelei sociale.

„Şoferii au venit să testeze vehiculul, dar spui că accidentul nu are nimic de-a face cu vehiculul?”, a comentat un utilizator.

Producătorul auto a postat mai târziu o declaraţie asemănătoare, în care preciza că accidentul nu a fost cauzat de maşină. Nio încearcă să devină un jucător dominant pe piaţa vehiculelor electrice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…