O maşină electrică Nio a căzut de la etajul trei al unei clădiri din Shanghai. Două persoane au murit VIDEO

O maşină electrică Nio a căzut de la etajul trei al unei clădiri din Shanghai. Două persoane au murit VIDEO

Vitctimele accidentului suntangajat al producătorul auto şi un reprezentant al unei companii partenere, ambii aflaţi în maşina electrică.

Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază la sediul companiei din Shanghai. Nio a transmis că a fost declanşată o anchetă imediat după, în cooperare cu oficiali guvernamentali.

Zona de la etajul al treilea de unde a căzut maşina a fost descrisă de martori fie ca showroom, fie ca unitate de testare sau ca parcare.

„Compania noastră colaborează cu departamentul de securitate publică în ancheta privind cauza accidentului. Pe baza analizei situaţiei de la faţa locului, putem confirma iniţial că acesta a fost un accident (care nu a fost cauzat de vehicul)”, a precizat Nio într-un comunicat, scrie BBC .

Declaraţia a fost postată pe reţeaua socială chineză, Weibo, şi a strâns mai mult de 1.000 de comentarii, dar a fost ştearsă ulterior.

Ultima propoziţie a declaraţiei spunea că accidentul „nu are legătură cu vehiculul în sine” şi a declanşat numeroase comentarii furioase din partea utilizatorilor reţelei sociale.

„Şoferii au venit să testeze vehiculul, dar spui că accidentul nu are nimic de-a face cu vehiculul?”, a comentat un utilizator.

Producătorul auto a postat mai târziu o declaraţie asemănătoare, în care preciza că accidentul nu a fost cauzat de maşină.Nio încearcă să devină un jucător dominant pe piaţa vehiculelor electrice.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

2 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

3 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”

4 ULTIMA ORĂ Schimbări majore la vârful armatei ruse din Ucraina

5 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!