O ministresă franceză va apărea în Playboy/Ea a scris câteva romane erotice semnate sub pseudonim

O ministresă franceză va apărea în Playboy/Ea a scris câteva romane erotice semnate sub pseudonim

O femeie politician pozează provocator, înfășurată într-o pânză în culorile drapelului francez. Ea este protagonista uneia dintre cele patru fotografii care vor ocupa paginile numărului revistei Playboy care va apărea pe 8 aprilie.

Vestea i-a făcut să tresare pe cei care frecventează palatele puterii din Paris pentru că femeia care va apărea în Playboy, în timp ce tensiunile și violența împotriva reformei pensiilor continuă să explodeze în stradă, nu este un model tradițional. Este vorba despre secretarul de stat francez, responsabil cu Economie Socială și Solidară, Marlène Schiappa.

Ea a decis să colaboreze cu revista fondată de Hugh Hefner, într-un interviu bazat ”în principal pe libertatea femeii dar și pe feminism, politică și literatură”. Douăsprezece pagini, în care vor fi discutate diverse teme: de la violența împotriva femeilor și în cadrul familiei, la economia solidară, trecând prin ecologie și încălzirea globală.

”Marlène Schiappa este singurul politician capabil să răspundă la întrebările unei reviste precum Playboy”, au declarat cei din jurul ei, conform relatărilorziarului francez, Le Parisien .

Cine este Marlène Schiappa

Spre deosebire de majoritatea politicienilor francezi, Schiappa provine din societatea civilă. Născută la Paris în 1982, fiica unui istoric și a unui director adjunct, ea a crescut într-o proprietate comunală multirasială, la nord de capitala Franței.

A studiat geografia la Sorbona timp de un an, dar apoi a obținut o diplomă în comunicare la Universitatea din Grenoble. Angajamentul său politic s-a dovedit a fi pe cât de constant, pe atât de precoce: deja în 2001, s-a prezentat pe o listă asociativă la alegerile municipale de la Paris.

De asemenea, a dat naștere unor volume întregi: eseuri despre împăcarea dintre familie și muncă, dar și o carte biografică despre dragostea dintre străbunica sa și un diplomat italian și câteva romane erotice semnate sub pseudonim.


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”