O muie care doare. Ambasada Suediei dezminte falsul produs în laboratoarele Manda/Vasilescu de la Craiova!

O muie care doare. Ambasada Suediei dezminte falsul produs în laboratoarele Manda/Vasilescu de la Craiova! „Ambasada Suediei în România vrea să clarifice faptul că numerele de înmatriculare personalizate emise de Agenția Suedeză de Transport sunt valide pentru călătorie în Uniunea Europeană”, se arată într-un comunicat al ambasadei postat pe Facebook.

Ce scrie Ambasada Suediei pe Facebook:

„În acest week-end, unele site-uri media din România au relatat că nu se permite utilizarea plăcilor de înmatriculare suedeze personalizate în afara granițelor Suediei. Informațiile se refereau la o mașină înregistrată în Suedia cu plăcuțe de mașini personalizate care a primit multă atenție din parte mass-media în ultimele săptămâni. Articolele difuzate în mass-media sociale și prin mai multe site-uri media care nu au reușit să verifice informațiile sau veridicitatea informațiilor. Unele dintre site-uri au șters ulterior sau actualizat articolele.

Ambasada Suediei în România dorește să clarifice faptul că plăcile de mașină personalizate emise de Agenția Suedeză de Transport sunt valabile pentru călătoriile în Uniunea Europeană. Plăcile de mașini personalizate ar trebui întotdeauna să fie însoțite de documentele oficiale atât pentru plăcuțele de mașini originale, cât și pentru cele personalizate.

Pentru mai multe informații despre Agenția de Transport Suedeză: https://transportstyrelsen.se/en/About-us/

Reamintim că un ziar din Craiova, afiliat PSD, a pretins sâmbătă că autoritățile suedeze ar fi transmis poliției române că mașina cu numărul MUIE PSD nu ar avea voie să circule cu acest număr personalizat decât în interiorul Suediei. Olguța Vasilescu a postat cu evidenta satisfacție pe contul său de Facebook „#asaelacraiova” știrea falsă cu dosarul penal.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultate alegeri prezidențiale 2019 - Turul 1. Vezi cât a obținut fiecare candidat și în ce…

2 Pentru cunoscători / Tentativa lui Macron și a serviciilor secrete franceze de a face jocuri murdare în România …

3 Gata, „revoluția anti-clica PSD” a lui Orban s-a terminat! Reforma administrației, promisă „rapid”, se amână „…

4 Primul semnal din USR. Cosette Chichirău, contracandidata lui Barna la alegerile interne: „Nu știu ce va face …

5 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultatele turului I al prezidențialelor în fiecare localitate din România

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj