O pereche de cercei cu diamante, scoasă la o licitaţie Christie's pentru o sumă record - FOTO

O pereche de cercei cu diamante, scoasă la o licitaţie Christie's pentru o sumă record - FOTO

„Miroir de l'Amour”, o pereche de cercei cu diamante de formă ovală, va fi scoasă la licitaţie de Christie's, în luna noiembrie, pentru o sumă ce ar putea ajunge la 30 de milioane de dolari, potrivit estimărilor experţilor casei de licitaţii, informează Reuters.

O pereche de cercei cu diamante, scoasă la o licitaţie Christie's pentru o sumă record

O pereche de cercei cu diamant mare în formă de lacrimă, o nouă creaţie a bijutierilor Maison de Haute Joaillerie, ar putea ajunge la suma de 20-30 de milioane de dolari la licitaţia din luna noiembrie, potrivit casei de licitaţii Christie's.

Diamantele de o "calitate impecabilă" au o greutate de 52.55 de carate, respectiv 50.47 de carate. Perechea va face parte din lotul de licitaţii "Magnificent Jewels" al casei Christie's din Geneva, de pe 15 noiembrie, alături de alţi cercei, coliere şi inele. Perechea de cercei are cele mai mari diamante în formă de pară din lume, incolore, cu tăieturi simetrice, potrivit casei de licitaţii.

Licitaţia va cuprinde un colier creat de Maison de Haute Joaillerie cuprinzând trei diamante centrale: unul rotund de 31.38 de carate şi două diamante în formă de pară de 12.11 şi 8.07 carate– toate trei de culoare incoloră şi fără cusur. Pietrele sunt puse în valoare de o serie de diamente roz intens de 3.92 de carate. Colierul, numit „Le Jardin d’Isabelle” este estimat la un preţ între 8-12 milioane de dolari.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa