O poveste italiană/O femeie a aflat după 20 de ani că tatăl copiilor ei este de fapt amantul

O poveste italiană/O femeie a aflat după 20 de ani că tatăl copiilor ei este de fapt amantul

Viața bate filmul de multe ori. Doi frați din Italia au aflat după ani de zile că cel căruia i-au spus tată nu este părintele lor. Mai mult decât atât, s-a aflat că mama lor i-a conceput cu amantul. Și ea a fost surprinsă să afle cine este tatăl cu adevărat.

Femeia a avut și soț, și amant FOTO Shutterstock

Povestea a fost tranșată la Tribunalul din Terni, care, în urma unei expertize tehnice (CTU) și a testului ADN, a permis celor doi frați să-și schimbe numele de familie cu cel al tatălui lor biologic, relatează Il Messaggero, conform Rotalianul.

Totul a început la sfârșitul anilor ’90, când presupusul tată și mama băieților s-au căsătorit. Cuplul a dorit să aibă copii, însă, tânăra nu a reușit să rămână însărcinată. În acea perioadă s-a angajat la o companie din Terni, unde a început o relație cu un coleg de muncă. Deși el nu era căsătorit și nu avea alte obligații, femeia nu a reușit să pună capăt relației cu soțul ei.

După câteva luni, ea a rămas însărcinată și a născut primul copil. Nu i-a trecut prin minte nicio clipă dacă băiatul nou-născut este al soțului sau al amantului. După doi ani, a născut o fetiță. Femeia a continuat relația extraconjugală.

Soțul a crescut copiii crezând că sunt ai lui, până în ziua în care căsnicia a ajuns în impas. Cei doi soți s-au despărțit, iar femeia a rămas în locuință alături de cei doi copii. Fostul soț, care a plecat de acasă, a continuat să plătească pensia alimentară și să-i viziteze pe cei pe care îi considera copiii lui. Nu venea foarte des, pentru că între timp își găsise de lucru și își refăcuse viața.

Îndoielile femeii au apărut după 20 de ani

Când copiii erau încă minori, femeia a început să aibă suspiciuni privind paternitatea și să se întrebe, în sfârșit, cine era cu adevărat tatăl copiilor săi. I-a spus amantului despre îndoielile sale, iar acesta a fost curios să afle și el dacă e tatăl copiilor. Astfel, au mers și au efectuat un test ADN la un centru medical din Terni, unde au descoperit adevărul: amantul este tatăl biologic al copiilor.

Cei doi părinți, mama și tatăl de drept, adică amantul, s-au mutat împreună, însă el și-a dat seama că ai lui copii aveau un nume de familie diferit de al lui.

Femeia și cei doi tineri, acum majori, au decis să angajeze un avocat pentru a deschide proces de recunoaștere a paternității în favoarea tatălui real. Procesul a durat trei ani, cu test ADN inclus, care a confirmat paternitatea, realizat la Roma în cadrul unei expertize tehnice (CTU).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale