O româncă a fost ucisă cu patru focuri de armă, în parcarea unui supermarket din Italia. Ucigașul este iubitul său, un militar italian

O româncă în vârstă de 44 de ani a fost ucisă, vineri, cu patru focuri de armă, în parcarea unui supermarket din localitatea Cuneo, Italia, potrivit La Stampa.

Il parcheggio dell'Auchan di Cuneo dove è avvenuto l'omicidio (fotoservizio di Danilo Ninotto per La Stampa)
Parcarea Auchan din Cuneo unde a avut loc crima(serviciu foto Danilo Ninotto pentru La Stampa)

Mihaela Apostolides, născută în Bucureşti, a fost împuşcată mortal de Francesco Borgheresi, 42 de ani, un militar din Florenţa, despre care presa din Peninsulă susţine că ar fi fost partenerul ei. 

Femminicidio a Cuneo: militare di Pinerolo uccide la compagna all’Auchan

Poliţiştii sosiţi la locul crimei au găsit-o pe româncă într-o baltă de sânge, într-un autoturism Fiat Panda, pe scaunul din dreapta. Aceasta fusese împuşcată de trei ori în zona pieptului şi o dată în mână, scrie La Stampa. Conform sursei citate, Mihaela Apostolides şi Francesco Borgheresi se cunoşteau de aproximativ doi ani şi au venit împreună în parcarea magazinului respectiv.  După comiterea faptei, militarul italian a sunat la poliţie şi a anunțat crima.

Femminicidio a Cuneo: militare di Pinerolo uccide la compagna all’Auchan Femminicidio a Cuneo: militare di Pinerolo uccide la compagna all’Auchan Femminicidio a Cuneo: militare di Pinerolo uccide la compagna all’Auchan

Bărbatul - care a fost rănit și a fost internat la spitalul din Cuneo - avea cu el două pistoale pentru care avea permis: un pistol calibru special 38 și un pistol calibru mic 635, arma cu care ar fi executat cel puțin patru lovituri, dintre care trei au lovit-o pe femeie în piept și una în mână. La jumătate de oră după crimă, militarul a sunat la 112, anunțându-și intenția de a se preda: „Am ucis o femeie - a spus el -, am două arme cu mine. Veniți săî mă rețineți și nu voi opune rezistență”.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 „Un mafiot prins... cu raţa-n gură" / Ana Birchall, pe foc automat despre Iordache

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!