O româncă de 26 de ani a fost găsită moartă într-un râu din Austria. Moartea ei este învăluită în mister

O româncă de 26 de ani a fost găsită moartă într-un râu din Austria. Moartea ei este învăluită în mister

O operațiune amplă de căutare a fost declanșată duminică, 13 august, după ce mai mulți trecători au alertat autoritățile despre o femeie care plutea pe apa râului Mur din Graz, în Austria.

Polițiștii austrieci au găsit-o pe româncă într-un râu din Austria FOTO Pixabay

Desfășurată atât pe apă, cât și în aer, acțiunea a inclus echipaje ale poliției, pompierilor profesioniști din Graz, precum și un elicopter și o dronă, relatează ziarul austriac Kurier .

Deși căutările inițiale nu au dat niciun rezultat, poliția din Graz a găsit ulterior o pereche de sandale de vară de culoare maro-rozaliu și o doză de băutură energizantă.

Acestea se aflau pe malul râului, în zona „Schneesturzplatz” (Karlauergürtel 26), iar oamenii legii suspectau că acestea ar putea aparține femeii dispărute.

Autoritățile locale au solicitat apoi ajutorul cetățenilor, difuzând imagini cu obiectele găsite, în speranța că victima va fi identificată în cele din urmă.

Într-o evoluție tragică a evenimentelor, căutările au fost încheiate sâmbăta trecută, 19 august, după descoperirea corpului neînsuflețit al unei femei, în vârstă de 26 de ani și de naționalitate română, în apropierea unei centrale hidroelectrice.

Autopsia a relevat că femeia a murit prin înecare , iar investigațiile preliminare indică faptul că ar fi fost victima unui accident. Nu se cunosc încă circumstanțele exacte ale morții sale.

Se pare că tânăra noastră conațională lucra în Graz și a fost declarată dispărută înainte de a se îneca.

Identitatea ei a fost stabilită rapid, bazându-se pe caracteristici fizice specifice și pe sandalele recuperate de la locul incidentului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat