O româncă dispărută a fost găsită îngropată în curtea casei contabilei sale din Serbia

O româncă dispărută a fost găsită îngropată în curtea casei contabilei sale din Serbia

Poliţia sârbă anchetează uciderea unei românce de 53 de ani care a fost găsită îngropată în curtea contabilei sale, conform presei din Serbia.

M.H., de 53 de ani, a fost dată dispărută la 17 mai la Pancevo, lângă Belgrad, în Banatul Sârbesc, scrie site-ul tabloidului sârb Večernje Novosti. Două zile mai târziu, corpul ei a fost descoperit îngropat în curtea din spatele casei contabilei ei. 
 
Românca locuia de zece ani în Pancevo şi avea o tarabă la piaţa de vechituri din oraş. Luni, ea le-a spus vecinilor de tarabă că merge la casa contabilei ei, pentru a rezolva mai multe probleme cu aceasta. De atunci n-a mai fost văzută.
 
Poliţia crede că femeia a fost atacată în casă de fiul contabilei. Cel mai probabil a lovit-o mai întâi de mai multe ori cu o cărămidă, apoi a dat-o cu capul de pereţi şi de podea. Românca a murit, iar trupul ei a fost îngropat de cei doi în curtea din spatele casei şi acoperit cu plăci de beton.
 
Poliţiştii au mai descoperit că românca le dăduse celor doi 20.000 de euro pentru a-i achita taxele către stat, dar contabila şi fiul ei au cheltuit banii şi de aici a plecat conflictul dintre ei. Poliţia anchetează acum posibilitatea ca aceasta, alături de fiul ei, să fi ucis şi alţi clienţi. Proprietară a mai multor case în oraş, contabila e suspectă de mai multe crime. Poliţiştii verifică acum şi curţile celorlalte proprietăţi, fiind posibil să descopere alte cadavre îngropate.
 
Bogdanka G. (68 de ani) şi fiul ei Bogdan M. (46 de ani) au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de uciderea româncei.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

2 Fotografii inedite cu Nicu Ceaușescu, înainte să moară, la o petrecere unde a avut un tort cu secera și ciocan…

3 Discuţii aprinse între ardeleni şi moldoveni după un banc publicat de Ştefan Mandachi pe Facebook

4 Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor

5 VIDEO „Acasă o cerți pentru că rupe tapetul!” / O pisică domestică a alungat un urs brun în pădurile din Siberia