O șicană în trafic s-a încheiat cu moartea unui român și cu arestarea a cinci persoane, în Belgia

O șicană în trafic s-a încheiat cu moartea unui român și cu arestarea a cinci persoane, în Belgia

Urmărire ca-n filme în Belgia. Un român a fost împușcat mortal în noaptea de duminică spre luni, iar un altul a suferit răni grave, ca urmare a unei șicane care a izbucnit pe o autostradă din apropierea comunei Herstal, relatează Sud Info .

Cei cinci bărbați de origine turcă au fost arestați. Foto shutterstock (Arhivă)

Întâmplarea i-a avut ca protagoniști pe pasagerii a două autoturisme, un Volkswagen Passat înscris în Franța, cu patru români, și un Audi, în care se aflau cinci persoane de origine turcă.

Conform sursei citate, persoanele care se aflau în autoturismul Audi veneau de la o nuntă, care avusese loc în Aix-la-Chapelle. Totul a început după ce aceștia din urmă le-ar fi reproșat românilor că circulau cu o viteză foarte mare.

Apoi, șoferul autoturismului VW Passat ar fi urmărit celălalt vehicul, care se deplasa către Rue du Pont de Wandre. Văzând că sunt urmăriți, persoanele de origine turcă au chemat întăriri.

În cele din urmă, urmărirea s-a încheiat în apropierea unei școli.

Cei patru români s-au dat jos din vehiculul lor și au mers spre mașina în care se aflau cei cinci turci. În acel moment, un bărbat care avea asupra sa o armă s-a apropiat de ei. Văzând pericolul în care se aflau, românii au fugit spre mașina lor, însă bărbatul înarmat a deschis focul, iar doi pasageri ai vehiculului VW au sfârșit prin a fi împușcați.

Ulterior, conducătorul autoturismului VW Passat a pornit la drum, îndreptându-se către secția de poliție din Liege, avându-i pe cei doi indivizi împușcați în mașină. Din nefericire, unul dintre ei a murit, iar celălalt, care a fost lovit de un glonț în cap, a primit îngrijiri medicale. Ulterior, cel din urmă a fost transportat la un spital din Liege.

Persoanele de origine turcă s-au prezentat la poliție, apoi au fost arestați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat