O tânără de culoare din Washington DC a fost aleasă Miss SUA 2016

O tânără de culoare din Washington DC a fost aleasă Miss SUA 2016

Afroamericana Deshauna Barber, reprezentata capitalei Washington, a fost aleasă duminică Miss USA 2016, într-o gală desfășurată duminică la teatrul T-Mobile Arena din Las Vegas (Nevada), relatează EFE.

Este prima oară după 14 ani când coroana frumuseții este câștigată de o reprezentantă a capitalei Washington, cunoscută drept "orașul de ciocolată" pentru puternica sa prezența afroamericană.

Barber, 26 de ani, a intrat în armată când avea 17 ani, urmând exemplul fraților și tatălui său care a fost trimis în Irak după atacurile din 11 septembrie 2001.

Cu coroana ei de Miss SUA, Barber va reprezenta țara sa la concursul Miss Univers 2016, care trebuie să-i găsească o succesoare filipinezei Pia Alonzo Wurtzbach.

Gala Miss Univers de anul trecut a suscitat o amplă polemică după ce prezentatorul american Steve Harvey a anunțat numele greșit al învingătoarei, acordându-i titlul lui Miss Colombia, Ariadna Gutiérrez, când de fapt câștigătoarea era reprezentanta filipineză.

Gutiérrez a fost cea care a primit coroana, dar după rectificarea greșelii, câteva minute mai târziu, ea a fost nevoită să o predea lui Wurtzbach, într-o imagine care a făcut înconjurul lumii și a devenit virală pe rețelele de socializare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu