„Oamenii au reacționat, m-au certat”/Maia Morgenstern, nevoită să coboare din tren, la Metrou

„Oamenii au reacționat, m-au certat”/Maia Morgenstern, nevoită să coboare din tren, la Metrou

Maia Morgenstern, actriță în vârstă de 59 de ani, a povestit o întâmplare recentă, din metrou. Vedeta a fost certată de oameni, însă aceasta nu s-a supărat, a preferat să coboare din mijlocul de transport și să meargă până acasă pe jos.

 Marea actriță dezvăluie pe Facebook că a fost nevoită să coboare mai repede, după ce s-a confruntat cu o tuse persistentă, iar ceilalți călători au certat-o, speriați că ar putea fi vorba de COVID-19.

 

„Tusea în vremurile acestea e ca un stigmat. Este un stigmat, o pecete, o condamnare: oamenii se uită urât la tine, se îndepărtează, se feresc de tine. Și e firesc. Pentru mine e firesc. Suntem oameni, suntem vulnerabili, suntem înspăimântați. Ne e frică: pentru noi și pentru ceilalți. Suntem bântuiți de sentimente contradictorii", a scris vedeta.

 

Ea a povestit pe Facebook că nu s-a supărat că pasagerii s-au speriat, însă nu s-a apucat să le explice despre ce era vorba. Vedeta spune că tusea îi este provocată de fumat, dar că încearcă să renunțe la acest viciu.

M-a apucat tusea, costurile colaterale ale voinței mele de a mă lăsa. Efectele nedorite ale anilor tabacici, rezistență nedorită a organismului meu obișnuit cu țigările.

Tușeam, o tuse nesfârșită, penibilă, de nestăpânit. Geaba mască, geaba distanțare, geaba încercam să mă izolez în zona burdufului. Oamenii au reacționat: m-au certat. Ce cauți printre oameni dacă tușești? Stai în casă, nu mai ieși...etc.

Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic. Nu mă (mai) justific. Am coborât și mi-am continuat drumul pe jos", a povestit ea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

2 Fotografii inedite cu Nicu Ceaușescu, înainte să moară, la o petrecere unde a avut un tort cu secera și ciocan…

3 Discuţii aprinse între ardeleni şi moldoveni după un banc publicat de Ştefan Mandachi pe Facebook

4 Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor

5 VIDEO „Acasă o cerți pentru că rupe tapetul!” / O pisică domestică a alungat un urs brun în pădurile din Siberia