Obama, Bush și Clinton au apărut împreună la turneul de golf "Cupa Președinților"

Obama, Bush și Clinton au apărut împreună la turneul de golf "Cupa Președinților"

Foștii președinți americani Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton au dat joi startul turneului de golf "Cupa Președinților" din New Jersey, prima dată când trei foști președinți participă la turneul bienal, relatează CNN.

Apariția lor la turneu are loc după un efort comun al celor cinci foști președinți ai SUA încă în viață de a susține demersul de ajutorare a victimelor uraganelor.

La "Cupa Președinților", care durează până duminică, jucătorii de golf americani joacă împotriva unei echipe internaționale într-o serie de 30 de meciuri. Obama, Bush și Clinton au participat la ceremonia de deschidere care marchează începutul meciurilor care au loc pe Liberty National Golf Course, din Jersey City, New Jersey.

Foștii președinți Jimmy Carter, George H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush și Barack Obama au apărut într-un videoclip difuzat pe opt septembrie pentru a le cere americanilor să dea dovadă de solidaritate cu compatrioții lor afectați de uraganul Harvey. Mai târziu, demersul lor comun a fost extins pentru a include colecte pentru zonele afectate de uraganele Irma și Maria.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

2 VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

3 VIDEO Priviți, un rus și-a împușcat comandantul, la un birou de înrolare din Siberia!

4 Putin a fugit din Moscova imediat după ce a decretat mobilizarea. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras“ președintele rus

5 Bursa de la Moscova s-a prăbușit! Este la cel mai scăzut nivel de la începutul ofensivei din Ucraina