Obama, Bush și Clinton au apărut împreună la turneul de golf "Cupa Președinților"

Obama, Bush și Clinton au apărut împreună la turneul de golf "Cupa Președinților"

Foștii președinți americani Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton au dat joi startul turneului de golf "Cupa Președinților" din New Jersey, prima dată când trei foști președinți participă la turneul bienal, relatează CNN.

Apariția lor la turneu are loc după un efort comun al celor cinci foști președinți ai SUA încă în viață de a susține demersul de ajutorare a victimelor uraganelor.

La "Cupa Președinților", care durează până duminică, jucătorii de golf americani joacă împotriva unei echipe internaționale într-o serie de 30 de meciuri. Obama, Bush și Clinton au participat la ceremonia de deschidere care marchează începutul meciurilor care au loc pe Liberty National Golf Course, din Jersey City, New Jersey.

Foștii președinți Jimmy Carter, George H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush și Barack Obama au apărut într-un videoclip difuzat pe opt septembrie pentru a le cere americanilor să dea dovadă de solidaritate cu compatrioții lor afectați de uraganul Harvey. Mai târziu, demersul lor comun a fost extins pentru a include colecte pentru zonele afectate de uraganele Irma și Maria.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Așa o fi?

3 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

4 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…

5 VIDEO Trei români beți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar