Olt: Angela Nicolae - noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina

Olt: Angela Nicolae - noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, Angela Nicolae, este începând de marţi manager al unităţii medicale.

Angela Nicolae, fost prefect al judeţului Olt în perioada august - decembrie 2019, a condus până acum Serviciul de resurse resurse umane şi managementul unităţilor sanitare din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) şi a reprezentat CJ Olt în Consiliul de Administraţie al spitalului.

Începând din septembrie 2020 şi până în prezent, funcţia de manager al SJU Slatina a fost ocupată, interimar, de către Dan Stan, după ce fostul manager Cătălin Rotea a candidat şi a fost ales în funcţia de primar al oraşului Balş.

Potrivit consilierului preşedintelui CJ Olt Miruna Ginerică, Angela Nicolae a fost numită în funcţia de manager al SJU Slatina pentru o perioadă de şase luni.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina este în administrarea Consiliului Judeţean Olt. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...