Olt: Cinci persoane, printre care şi trei copii, transportate la spital în urma unui accident pe DJ 653

Olt: Cinci persoane, printre care şi trei copii, transportate la spital în urma unui accident pe DJ 653

Cinci persoane, dintre care trei copii, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs, duminică, în localitatea Valea Mare, pe DJ 653, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şapte persoane.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceştia au constatat faptul că în eveniment, la intersecţia DJ 653 cu DJ 657, în localitatea Valea Mare, au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şapte persoane (din care trei minori cu vârste cuprinse între 10 luni şi 16 ani). Un autoturism, în care se aflau trei persoane, era condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Craiova, iar celălalt, în care se aflau patru persoane, era condus de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Slatina. În urma coliziunii, cinci persoane, dintre care două femei, de 34, respectiv 49 de ani şi cei trei minori, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina", a precizat sursa citată.

Una dintre femeile implicate în accident rămăsese blocată în maşină şi a fost necesară intervenţia pompierilor pentru a o scoate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, ambele femei transportate la spital prezentau politraumatisme, iar copiii nu prezentau urme vizibile de traumă, ei fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale amănunţite. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România