Olt: Şapte reţinuţi după scandalul cu bâte şi lopeţi din parcarea unui supermarket din Balş

Olt: Şapte reţinuţi după scandalul cu bâte şi lopeţi din parcarea unui supermarket din Balş

Şapte bărbaţi cu vârste între 18 şi 42 de ani, implicaţi luni într-o încăierare în parcarea unui supermarket din oraşul Balş, au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de luare a unor măsuri preventive, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Scurte filmări cu scandalul în care se observă că mai multe persoane implicate au folosit lopeţi şi alte obiecte dure, au fost postate pe internet de persoane aflate în zonă la momentul respectivul.

Anchetatorii au ridicat de la locul incidentului un pistol cu bile şi un obiect tip sabie fără margini ascuţite, care nu ar fi fost însă folosite.

"Cu privire la altercaţia din data de 8 aprilie a.c., care a avut loc în parcarea unui supermarket, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, toţi din oraşul Balş, au fost reţinuţi pentru 24 ore. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt", a anunţat Alexandra Dicu.

În cauză se efectuează cercetări pentru încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Bărbaţii reţinuţi sunt audiaţi de procuror şi în cursul zilei de miercuri vor fi prezentaţi la Judecătoria Balş cu propuneri de luare de măsuri preventive. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ DNA cere instanței s-o pună pe Udrea sub control judiciar, să nu-și mai ia iar tălpășița în Costa R…

2 Hopa, s-a trecut la pasul doi? / Propaganda rusă încearcă să facă o paralelă între Transilvania și Crimeea

3 Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral

4 Avocata care a reprezentat-o pe Kovesi: Orice persoană care a depus o plângere penală în urma violențelor din …

5 Emil Boc reacționează dur: E o palmă. Conducerea centrală ne-a sfidat! Răsucești cuțitul în rană și mai pui și…