Olt: Șase persoane, printre care o gravidă în luna a opta și doi minori, rănite într-un accident la Caracal

Olt: Șase persoane, printre care o gravidă în luna a opta și doi minori, rănite într-un accident la Caracal

Șase persoane, printre care o femeie de 25 de ani, gravidă în luna a opta, și doi minori - de 5 ani și 7 ani, au ajuns duminică seara la spital cu diverse traumatisme în urma unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din Caracal, spre comuna Rotunda, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a produs într-o zonă în care se lucrează la centura municipiului Caracal, unde un autoturism marca Audi ar fi intrat pe o porțiune de drum pe care avea accesul interzis și a lovit un Ford Kuga. În urma impactului, șoferul care a intrat pe sens interzis, de 30 de ani, din Craiova, care a acuzat dureri lombare, soția acestuia de 25 de ani, tot din Craiova, gravidă în luna a opta, care a acuzat dureri abdominale, și fetița lor de 5 ani, cu epistaxis, au fost transportați la spital.

De asemenea, alte trei persoane care se aflau în autoturismul Ford — șoferița de 37 de ani, cu traumatism lombar, băiatul acesteia de 7 ani, cu dureri la piciorul drept, și mama femeii, de 60 de ani, cu contuzie la piciorul stâng, au ajuns la spital.

Potrivit ISU, la fața locului au intervenit o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului Caracal și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, iar victimele au fost transportate la spitalul din Caracal.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...