Olt: Șase persoane, printre care o gravidă în luna a opta și doi minori, rănite într-un accident la Caracal

Olt: Șase persoane, printre care o gravidă în luna a opta și doi minori, rănite într-un accident la Caracal

Șase persoane, printre care o femeie de 25 de ani, gravidă în luna a opta, și doi minori - de 5 ani și 7 ani, au ajuns duminică seara la spital cu diverse traumatisme în urma unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din Caracal, spre comuna Rotunda, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a produs într-o zonă în care se lucrează la centura municipiului Caracal, unde un autoturism marca Audi ar fi intrat pe o porțiune de drum pe care avea accesul interzis și a lovit un Ford Kuga. În urma impactului, șoferul care a intrat pe sens interzis, de 30 de ani, din Craiova, care a acuzat dureri lombare, soția acestuia de 25 de ani, tot din Craiova, gravidă în luna a opta, care a acuzat dureri abdominale, și fetița lor de 5 ani, cu epistaxis, au fost transportați la spital.

De asemenea, alte trei persoane care se aflau în autoturismul Ford — șoferița de 37 de ani, cu traumatism lombar, băiatul acesteia de 7 ani, cu dureri la piciorul drept, și mama femeii, de 60 de ani, cu contuzie la piciorul stâng, au ajuns la spital.

Potrivit ISU, la fața locului au intervenit o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului Caracal și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, iar victimele au fost transportate la spitalul din Caracal.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

4 Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova

5 VIDEO Ce vedeți s-a întâmplat la Reșița...