Olt: Un minor de 12 ani, din Potcoava, căutat de poliţie; el a plecat în timpul cursurilor de la şcoală

Olt: Un minor de 12 ani, din Potcoava, căutat de poliţie; el a plecat în timpul cursurilor de la şcoală

Un băiat în vârstă de 12 ani, din Potcoava, este căutat de poliţişti după ce femeia la care se afla în plasament a sesizat că minorul a plecat de la şcoală vineri după-amiaza, în timpul cursurilor, fără a mai reveni la şcoală sau la domiciliu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Băiatul este elev la Liceul "Ştefan Diaconescu" din Potcoava şi a plecat de la şcoală vineri, în jurul orei 16,20.

"La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 19,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava, au fost sesizaţi de o femeie din localitate, cu privire la faptul ca minorul Groza Cristian Constantin, de 12 ani, în jurul orelor 16,20, în timp ce se afla la cursuri, la Liceul 'Ştefan Diaconescu' Potcoava, a părăsit sala de clasă, fără a mai reveni la şcoală sau la domiciliu", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Băiatul se afla în plasament la femeia, asistent maternal, care a depus sesizarea, începând din luna mai 2018. El a mai plecat voluntar de la locuinţă.

Minorul are următoarele semnalmente: înălţime 1,30 m, greutate aproximativ 35 de kilograme, păr şaten, faţa ovală, ochi căprui. El era îmbrăcat cu pantaloni şi bluză de trening de culoare neagră cu bandă reflectorizantă pe braţe şi picioare şi încălţăminte sport de culoare neagră cu dungi albe.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

În această săptămână a mai fost semnalat un caz de dispariţie a unui minor în judeţ, o fată de 13 ani din Slatina, care nu se mai întorsese de la şcoală. La câteva ore după ce mama a sesizat poliţia, fata a revenit acasă, spunând că a fost la o prietenă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…