Opinii pro și contra după ce Andreea Bănică a umplut de craci o biserică...

Opinii pro și contra după ce Andreea Bănică a umplut de craci o biserică...

Vrând să le arate celor care o urmăresc pe rețelele sociale cum a decurs o săptămână din viața ei, Andreea a provocat un iureș în rubrica de comentarii. Cântăreața a povestit câteva detalii din programul ei încărcat: emisiuni, treburi casnice, sală, participarea la un botez, ieșire cu familia, cumpărături pentru ziua fiului ei. Aceasta s-a și pozat alături de preot, la botezul la care a fost, în fața altarului, dar imaginea i-a surprins neplăcut pe cei mai mulți dintre cei care au simțit nevoia să-i lase mesaje, scrie peroz.ro .

Andreea Bănică Andreea Bănică a stârnit o mulțime de reacții cu această poză. / Foto: Instagram

"Te apreciez, arăți bine, ești frumoasă, dar mi se pare o ținută total nepotrivită pentru un botez"; "La biserică cu fusta sub fund, serios?"; "Halal ținută pentru a intra în biserică"; "Eu sunt fan Andreea, se poate îmbrăca cum vrea, dar totuși, dacă ai puțin respect față de ceilalți și de figura Domnului, poți să-ți pui ceva mai lung în biserică"; "Te-ai mai și fotografiat cu popa, rușinică"; "Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică"; "Intrați și goale în biserică, rușine"; "Mult prea scurtă fusta" ; "În ce postură l-ai pus pe părinte"- i-au scris internauții care au criticat-o imediat ce au dat cu ochii de poza în care vedeta apare zâmbitoare, lângă preot, îmbrăcată într-o ținută foarte scurtă, din jeans, peste care a pus o jachetă cu câțiva centimetri mai lungă decât ce avea pe dedesubt.

Andreea Bănică nu a răspuns niciunui comentariu negativ și nici nu a șters cuvintele dure, dar au fost câteva persoane care au vrut să-i ia apărarea.

"Arată foarte ok ținuta. Nu o poartă pentru tine; "Care este problema? Chiar credeți că doamnele care se îmbracă cu fuste lungi sunt mai sfinte? Andreea se îmbracă cum vrea ea pentru că îi stă și bine"; "Ești deosebit de frumoasă".


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

3 Apropo de războiul din Ucraina, sâmbătă seara, în Târgul de Crăciun din București aveai senzația că ești la Kiev...

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 Președintele Bulgariei / Condițiile Austriei pentru primirea României și Bulgariei în „Air Schengen”, inacceptabile