Orban, despre Stroe : „În stare de război, trădătorii se împuşcă. Să-şi dea demisia din partid“

Orban, despre Stroe : „În stare de război, trădătorii se împuşcă. Să-şi dea demisia din partid“

„Există un coleg de-al nostru care a fost ministru sprijinit de PNL care ocupă poziţia de vicepreşdinte PNL şi preferă să se ducă la televizor, în precampanie, şi în loc să susţină proiectele PNL, joacă alături de PSD. Când eşti în stare de război, trădătorii se împuşcă. Sigur, în ziua de azi nu mai aplicăm aceleaşi metode, dar dacă Stroe nu are decenţa să îşi dea demisia din partid, dacă nu consideră că PNL face ceea ce trebuie, dacă nu vrea să ia parte la campania PNL, trebuie să se ducă la cei pe care îi consideră prieteni, respectiv Ponta, Dragnea, cu care a stat în cârdăşie în perioada guvernării“, a declarat Ludovic Orban.

În ce priveşte Uniunea Social Liberală, el a insistat că alianţa trebuie oficial desfiinţată, pentru a transmite un mesaj clar electoratului.

„PNL a devenit principalul adversar al Guvernului Ponta. Ca atare, USL trebuie desfiinţată şi trebuie stabilită moştenirea USL. PSD a rămas în postura de bastard care îşi revendică fără temei susţinerea alegătorilor USL în condiţiile în care a încălcat sistematic toate angajamentele electorale. Să se ştie foarte clar că PNL este principalul adversar al PSD, al sărăciei generate de PSD, al subdezvoltării generate de PSD. PNL este principalul adversar al PSD“, a insistat deputatul liberal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

2 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene