Orban: Ministrul Ciucă s-a înscris în PNL şi va candida pe listele partidului la parlamentare

Orban: Ministrul Ciucă s-a înscris în PNL şi va candida pe listele partidului la parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anunţat că ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, s-a înscris în PNL şi va candida pe listele partidului la parlamentare.

"Domnul ministru Ciucă este coleg cu noi. A luat decizia de a veni alături de noi în PNL. Este o onoare pentru mine că domnul ministru Ciucă a decis să facă acest pas de implicare. Domnul Ciucă şi-a servit ţara şi până acum şi îşi va servi ţara şi de acum încolo. Va fi candidat la Parlament. Personal, ca preşedinte al partidului, îl voi propune candidat pentru Senat", a declarat Orban duminică, în faţa sediului PNL.

Întrebat de jurnalişti dacă a intervenit în listele de candidaţi venite din teritoriu, având în vedere că, spre exemplu, mai mulţi membri din Mureş susţin că liderul filialei le-ar fi transmis că lista a fost stabilită de preşedintele PNL, Orban a răspuns: "În conformitate cu prevederile statutare, listele se votează în felul următor: în prima fază, în birourile permanente judeţene, unde se face un vot individual de ierarhizare, după care se votează în colegiile directoare judeţene şi abia ultima procedură statutară privitoare la liste este procedura de validare a listelor în Biroul Politic Naţional". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Așa o fi?

4 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

5 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!