Orban: Ministrul Ciucă s-a înscris în PNL şi va candida pe listele partidului la parlamentare

Orban: Ministrul Ciucă s-a înscris în PNL şi va candida pe listele partidului la parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anunţat că ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, s-a înscris în PNL şi va candida pe listele partidului la parlamentare.

"Domnul ministru Ciucă este coleg cu noi. A luat decizia de a veni alături de noi în PNL. Este o onoare pentru mine că domnul ministru Ciucă a decis să facă acest pas de implicare. Domnul Ciucă şi-a servit ţara şi până acum şi îşi va servi ţara şi de acum încolo. Va fi candidat la Parlament. Personal, ca preşedinte al partidului, îl voi propune candidat pentru Senat", a declarat Orban duminică, în faţa sediului PNL.

Întrebat de jurnalişti dacă a intervenit în listele de candidaţi venite din teritoriu, având în vedere că, spre exemplu, mai mulţi membri din Mureş susţin că liderul filialei le-ar fi transmis că lista a fost stabilită de preşedintele PNL, Orban a răspuns: "În conformitate cu prevederile statutare, listele se votează în felul următor: în prima fază, în birourile permanente judeţene, unde se face un vot individual de ierarhizare, după care se votează în colegiile directoare judeţene şi abia ultima procedură statutară privitoare la liste este procedura de validare a listelor în Biroul Politic Naţional". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN

5 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...