OSCAR 2022: Luis Fonsi va cânta la marea gală de duminică seară

OSCAR 2022: Luis Fonsi va cânta la marea gală de duminică seară

Artistul portorican Luis Fonsi, cunoscut pe plan mondial pentru hitul său "Despacito", a fost invitat de Academia de film americană să participe la cea de-a 94-a ediţie a premiilor Oscar, care vor fi decernate duminică seară la Dolby Theatre din Los Angeles, relatează EFE.

Potrivit unui comunicat publicat joi, Luis Fonsi, recompensat cu cinci premii Latin Grammy, va interpreta " We Don't Talk About Bruno ", cântecul devenit viral după ce a fost inclus pe coloana sonoră a filmului de animaţie "Encanto", alături de artista Becky G şi de alţi membri din distribuţia peliculei.

Va fi pentru prima dată în cariera lui Fonsi când popularul cântăreţ portorican va participa la gala premiilor Oscar.

"Am fost foarte surprins să primesc invitaţia din partea Academiei de film americane. Este o mare onoare pentru mine şi sunt mândru şi recunoscător că pot să ridic cultura noastră la un nivel atât de înalt", a declarat Luis Fonsi.

După participarea la gala premiilor Oscar, Luis Fonsi îşi va continua activităţile legate de promovarea celui mai recent album al său, "Ley de gravedad", precum şi turneul său internaţional de concerte, intitulat "Noche Perfecta".

Gala premiilor Oscar din acest an va fi difuzată în direct de postul de televiziune ABC în peste 200 de ţări şi teritorii din întreaga lume. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante