Pacienții pot alege între friptură de vită cu ciuperci, somon, pui tikka masala sau opțiuni vegetariene/Meniu cu 27 de opțiuni la un spital de stat din Londra

Pacienții pot alege între friptură de vită cu ciuperci, somon, pui tikka masala sau opțiuni vegetariene/Meniu cu 27 de opțiuni la un spital de stat din Londra

Meniu cu 27 de opțiuni, la un spital de stat: pacienții pot alege între friptură de vită cu ciuperci, somon, pui tikka masala sau opțiuni vegetariene: un pacient român din Marea Britanie a postat pe Reddit oferta de mâncare a National Health Service (NHS) la o clinică din Londra, scrie defapt.ro .

Potrivit fotografiilor sale, i s-a oferit apă plată din România.

„Cina, meniul și camera mea de spital în UK”, a scris acesta, pe Reddit, unde a postat cinci fotografii, trei ale camerei sale, inclusiv mâncarea aleasă, și două ale meniului. Astfel, la prânz și cină erau 27 de opțiuni, printre care plăcintă de pui sau de oaie, curry de pui sau lasagna vegetală.

„Cină: Stroganoff de vită și ciuperci, iar la desert, prăjitură cu crema de ou și lapte (custard). PS: E un spital NHS. Și Aqua Carpatica se vinde în Tesco în UK”, a precizat utilizatorul Reddit propria sa opțiune culinară.

„Unde mai pun că în holul spitalului au o cafenea/restaurant intalian, un magazin și încă câteva cafenele. O baie individuală cu duș și calculator în fiecare camera, deși nu l-am folosit deloc de când sunt aici”, a mai comentat utilizatorul Reddit, la propria sa postare.

„Cred că dacă ar vedea cineva un meniu ca ăla într-un spital din românia ar crede că e o farsă”, comentează cineva.

„Am plecat din spital fără heptatită, dar plină de păduchi”

O comentatoare, probabil din România, își relatează propria experiență: „În clasa a 4-a am făcut hepatită A, internată la boli infecțioase, ok?

Camera cu 8 paturi, noptiere din metal, a mea țin minte că era foarte murdară și plină de resturi mâncare/vomă (încă nu știu, dar cert era că mirosea f urat și lipicioasă), baia comună de pe hol murdară, iar în loc de dus, era un furtun de udat flori.

Ei bine , primele zile au fost lux, după care fusese o epidemie de boli infecțioase, că ne-am trezit într-o zi că mai Adaugă paturi și ne-am umplut de “moderatori” cu păduchi. Da, am plecat din spital fără heptatită, dar plină de păduchi.

Iar mâncarea, nu prea pot spune prea multe, era de regim, și de mâncarea ar fi fost ok, fără sare și grăsimi tot nasoală a fost”.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat