Patriarhul a adresat un mesaj de mângâiere și compasiune familiilor copiilor din județul Argeș

Patriarhul a adresat un mesaj de mângâiere și compasiune familiilor copiilor din județul Argeș

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a adresat miercuri un mesaj de mângâiere și compasiune familiilor copiilor din județul Argeș, decedați în ultimele zile.

"Am aflat cu durere despre trecerea din această viață a celor trei prunci din județul Argeș și ne îngrijorează evoluția stării de sănătate a celorlalți copilași internați încă în spital. În aceste momente foarte grele pentru familiile îndoliate și îndurerate, ne rugăm ca Dumnezeu să odihnească în iubirea Sa veșnică sufletele copilașilor decedați. Totodată, ne rugăm pentru însănătoșirea celor bolnavi. Suntem alături de familiile întristate ale copilașilor pe care le încredințăm de întreaga noastră compasiune, ajutându-le financiar, prin intermediul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, și îndemnându-le să își păstreze credința și speranța, prin rugăciune. De asemenea, ne rugăm lui Dumnezeu să îi ajute pe medici în nobila și dificila lor misiune de salvare a vieții celor aflați în stare critică", se arată în mesajul Întâistătătorului BOR, transmis AGERPRES de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina