Paul Newman, transformat într-o „creatură sexuală“ de soția sa. „Lăsam dâre de dorință peste tot: hoteluri, parcuri, mașini închiriate“

Paul Newman, transformat într-o „creatură sexuală“ de soția sa. „Lăsam dâre de dorință peste tot: hoteluri, parcuri, mașini închiriate“

O nouă carte biografică, „The Extraordinary Life of an Ordinary Man“, dezvăluie aspecte neștiute ale mariajului actorului Paul Newman cu Joanne Woodward.

Paul Newman și cea de-a doua soție: Joanne Woodward FOTOGRAFII Profimedia

Paul Newman este considerat unul dintre cele mai mari sex simboluri de la Hollywood, dar o carte postumă de memorii dezvăluie că lucrurile nu au stat așa dintotdeauna, potrivit Vanity Fair.

La mijlocul anilor ʼ80, legendarul actor a înregistrat o serie de interviuri despre viața și cariera sa. Unele înregistrări au fost recuperate și compilate într-o nouă carte biografică, „The Extraordinary Life of An Ordinary Man: A Memoir“, care urmează să apară la sfârșitul acestei luni.

Cartea examinează relația lui Newman cu propria lui sexualitate și dezvăluie că, deși era privit ca un sex simbol datorită filmelor sale, nu s-a simțit niciodată sexi înainte s-o cunoască pe viitoarea lui soție, actrița Joanne Woodward. „Joanne a făcut din mine o creatură sexuală. Lăsam dâre de dorință peste tot: hoteluri, parcuri, mașini închiriate“, povestea Newman.

Paul Newman, Joanne Woodward Foto profimedia 0097100160 jpg

Actorul câștigător de Oscar a explicat cât de nesigur pe el a fost în copilărie și în adolescență. Era atât de mic de statură, încât a avut nevoie de o permisiune specială pentru a juca în echipa de fotbal a liceului. Această experiență i-a zdruncinat și mai mult încrederea: „Fetele mă considerau o glumă, un bufon“.

Dar totul s-a schimbat după ce a cunoscut-o pe Woodward. Cei doi s-au întâlnit în 1953. Newman era căsătorit cu prima sa soție, Jackie Witte, cu care avea trei copii, dar atracția pentru Woodward a fost de nestăpânit. Cei doi au început o relație, iar actorul a divorțat de Witte în 1958 și s-a căsătorit cu Woodward.

În memorii, a povestit cum noua lui soție a amenajat o cameră în casa lor din Beverlly Hils, pe care a numit-o „coliba de făcut sex“: un pat dublu pe care l-a cumpărat de la un magazin second hand și un strat proaspăt de vopsea. „Chiar dacă veneau copiii mei în vizită, tot mergeam în «colibă» câteva nopți pe săptămână și eram intimi, zgomotoși și obsceni“, se arată în carte.

Paul Newman a murit în 2008, la 83 de ani. Joanne Woodward are 92 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”