PCR s-a întors! Elevi scoși de la ore să scandeze: „Mulțumim senatorului Liviu Marian Pop!”

PCR s-a întors! Elevi scoși de la ore să scandeze: „Mulțumim senatorului Liviu Marian Pop!”

PCR s-a întors! Elevi scoși de la ore să scandeze: „Mulțumim senatorului Liviu Marian Pop!” Elevii, bine instruiți, s-au prezentat, ca pe vremea lui Ceaușescu, cu pancarte colorate pe care scria „Vă mulțumim!” și alte sloganuri. Elevii au făcut poze cu Primarul și cu oficialitățile politice ale județului, după care au scandat „Mulțumim Primarului!”, „Mulțumim conducerii Consiliului Județean!”, „Mulțumim senatorului Liviu Marian Pop!” etc, relatează Sighet247.ro .

În data de 16 martie a.c., la ora 10:00, a avut loc o ședință extraordinară de CL Sighet. Pe ordinea de zi au figurat patru proiecte de HCL, unele dintre acestea vizând corecturi de ultim moment în cadrul proiectelor pentru două școli din municipiu, cuprinse în Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

După închiderea ședinței de Consiliu, a avut loc semnarea contractelor PNDL pentru școlile din municipiu cuprinse în proiect pentru a fi reabilitate. La semnarea contractelor au participat Primarul municipiului, Horia Scubli, președintele Consiliul județean Maramureș, Gabriel Valer Zetea și alte oficialități politice din județ.

În adevăratul stil comunist și ceaușist de tristă amintire, pentru a nu fi sala goală, aceasta a fost umplută de elevi ai Liceului Tehnologic „Marmația”. În sală au mai fost prezenți și directorul liceului Adriana Vescan, directorul adjunct, contabila și mai mulți profesori. Liceul Tehnologic „Marmația” este una dintre școlile din municipiu cuprinse în proiectul de reabilitare finanțat prin PNDL.

Deși Legea Educației interzice expres implicarea elevilor în politică în timpul orelor de curs, directorul școlii nu a ținut cont de prevederile legale în vigoare, scoțând în mod ilegal elevii de la ore și implicându-i într-o activitate politică. Elevii, bine instruiți, s-au prezentat, ca pe vremea lui Ceaușescu, cu pancarte colorate pe care scria „Vă mulțumim!” și alte sloganuri. Elevii au făcut poze cu Primarul și cu oficialitățile politice ale județului, după care au scandat „Mulțumim Primarului!”, „Mulțumim conducerii Consiliului Județean!”, „Mulțumim senatorului Liviu Marian Pop!” etc, relatează  Sighet247.ro .






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...