Pe tv sunt zmei, acasă fac pipi pe ei?/Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, se dă intimidat de jandarmii care i-au adus amenda la ușă

Pe tv sunt zmei, acasă fac pipi pe ei?/Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, se dă intimidat de jandarmii care i-au adus amenda la ușă

Pe tv sunt zmei, acasă fac pipi pe ei?/Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, se dă intimidat de jandarmii care i-au adus amenda la ușă.

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu a anunțat că s-a trezit cu 3 jandarmi la ușă miercuri dimineață, 29 decembrie, pentru a-i înmâna două amenzi, lui și soției, pentru pentru nepurtarea măștii la un eveniment de depunere de coroane.

Acesta consideră că amenzile puteau fi trimise prin poștă și că acțiunea a fost una de intimidare, după cum a scris într-o postare pe Facebook:

"Operațiune de intimidare, la prima oră a dimineții.

Azi, la ora 8.00, trei jandarmi erau cît pe ce să spargă ușa apartamentului meu cu pumnii, trezind un bloc întreg și speriindu-mi copiii.

Pricina? Ca să ne înmîneze două amenzi, mie și soției, pentru nepurtarea măștii la un eveniment de depunere de coroane, organizat în cinstea eroilor români.

Care era urgența? De ce nu s-a folosit poșta, ca și pînă acum?

Am mai primit amenzi, pentru organizare de proteste, dar prin poștă, niciodată în această manieră brutală.

La întrebările mele legitime, jandarmii au pretins că asta e procedura, sa rupă ușa peste mine dis-de-dimineață.

Dacă un senator al României este tratat ca un infractor, la ce se poate aștepta un om fără funcție de demnitate publică?

Ăsta să fie mesajul, de intimidare nu atît a mea, cît a altora?

Cine și de ce a dat acest ordin, care vizează intimidarea, abuzul și presiunea, si care produce traume si un prejudiciu de imagine?

Cum va plăti Jandarmeria Română aceste fapte?

Înțeleg că, în mod previzibil, generalul Ciucă a coborât milităria din pod și că sistemul e dispus la orice.

Altfel, nu-mi imaginez că la Iohannis acasă au venit portăreii să-l amendeze pentru că nu a purtat mască la congresul PNL.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla