Pensionară jefuită la un bancomat de un adolescent român. Acesta a fost arestat în Italia

Pensionară jefuită la un bancomat de un adolescent român. Acesta a fost arestat în Italia

Un tânăr român a profitat de momentul de rătăcire al bătrânei și i-a sustras femeii suma de bani abia retrasă de la bancomat.

Jaf la bancomat

O pensionară care retrăgea suma de 1.500 de euro de la un bancomat situat în Via Chiesa din Ponzano Veneto, Italia, a fost jefuită de un tânăr care i-a distras atenția, i-a luat banii și a fugit cu ei, potrivit giornalenordest.it.

După numai o săptămână de investigații, carabinierii din Montebelluna și Treviso, în colaborare cu cei din Cisterna di Latina, au identificat și localizat presupusul autor, un minor de origine română fără domiciliu stabil.

Tânărul a fost plasat în arestul poliției după ce a fost oprit la bordul unui autoturism de mici dimensiuni pe care carabinierii din Treviso l-au descoperit ca fiind cel folosit de autorul faptei.

La bordul autovehiculului au fost găsite și confiscate haine purtate probabil de tânăr în timpul jafului comis în Ponzano Veneto, elemente care, împreună cu alte probe adunate de carabinieri, au permis arestarea suspectului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene