Pentru București și Ilfov se pot face rezervări online de luni la depunerea documentelor de înmatriculare

Pentru București și Ilfov se pot face rezervări online de luni la depunerea documentelor de înmatriculare

Bucureștenii și locuitorii din județul Ilfov vor putea, începând de luni, să-și aleagă ziua și ora la care să depună documentele în vederea înmatriculării sau transcrierii vehiculelor și preschimbării permiselor de conducere, prin rezervare online.

Potrivit unui comunicat al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor remis, duminică, AGERPRES, pentru municipiul București, rezervarea se poate face accesând site-ul public al Instituției Prefectului, www.prefecturabucurești.ro , submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Pentru județul Ilfov, rezervarea se poate face accesând site-ul www.prefecturailfov.ro , submeniul dedicat de asemenea Serviciului comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Potrivit sursei citate, "procedura de rezervare este prezentată detaliat pe cele două site-uri, iar cetățenii care dețin o astfel de rezervare se pot prezenta doar la ghișeele dedicate în acest sens și marcate corespunzător".

Cetățenii care nu aleg această metodă pot depune documentele la celelalte ghișee, doar în baza bonurilor de ordine, mai anunță Direcția Regim Permise de Conducere.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 Așa arată prostia made in Rusia...

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO Stare de șoc în rândul propagandiștilor Rusiei după exploziile de la baza aeriană din Crimeea