„Pentru cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu” / Ultimul mesaj al lui Prigojin, înainte să moară

„Pentru cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu” / Ultimul mesaj al lui Prigojin, înainte să moară

Pe rețelele sociale a apărut un videoclip cu fostul lider al mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, despre care se crede că ar fi fost filmat în Africa, cu doar câteva zile înainte de moartea acestuia. Prigojin apare într-o mașina și vorbește chiar despre lichidarea sa, scrie Digi24.

Fostul lider Wagner este filmat în mers, într-un SUV blindat, transmițând un mesaj pentru „cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu”. În filmare, chiar Prigojin spune că „este weekend, a două jumătate a lunii august”. Potrivit NEXTA, metadatele videoclipului au fost șterse.

„Pentru cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu, ce mai fac, și așa mai departe, le spun: este weekend, a două jumătate a lunii august 2023, sunt în Africa. „Fanii” vorbesc despre lichidarea mea, despre viața mea privată, veniturile mele sau altceva, le spun că, de fapt, totul este bine.

Se presupune că videoclipul este filmat pe 18-19 august, cu doar câteva zile înainte de prăbușirea avionului său în apropiere de Moscova.

Avionul privat care-l transporta pe Prigojin şi garda sa apropiată s-a prăbuşit pe 23 august în regiunea Tver, la nord-vest de Moscova. De la anunțul privind moartea lui Prigojin în acest accident aviatic au apărut speculaţii privind o posibilă implicare a Kremlinului în prăbuşirea avionului privat care efectua o cursă Moscova-Sankt Petersburg.

Moartea şefului grupării paramilitare ruse Wagner, Evgheni Prigojin, a fost confirmată duminică, în urma unor analize genetice a cadavrelor găsite după prăbuşirea unui avion săptămâna trecută. În urma unor „expertize genetice moleculare”, s-a stabilit că identităţile celor zece victime ale căror trupuri au fost găsite după prăbuşirea avionului „corespund listei” de pasageri şi de membri ai echipajului, printre care figura Prigojin, şeful grupului paramilitar rus Wagner, a anunţat Comitetul de Anchetă într-un comunicat.

Prigojin a fost înmormântat marți în cimitirul Porohovskoe din orașul său natal, Sankt Petersburg, în cadrul unei ceremonii restrânse la care au participat 20-30 de oameni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

5 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat