Pentru prima dată în aproape 40 de ani, Paul McCartney se află în fruntea topului american Billboard

Pentru prima dată în aproape 40 de ani, Paul McCartney se află în fruntea topului american Billboard

Paul McCartney tocmai a urcat în fruntea clasamentului de referinţă al vânzărilor de albume în SUA, topul Billboard, cu ultimul său album solo, ''Egypt Station''. Acest succes reprezintă o premieră pentru Sir Paul în 36 de ani, relatează luni AFP.

La 76 de ani, fostul basist al The Beatles a lansat cel de al 17-lea album solo - care conţine 16 titluri entuziasmante aclamate atât de critică, cât şi de fani - şi produs de Greg Kurstin, omul aflat în spatele succeselor cântăreţei Adele.

Este pentru prima dată de la "Tug of War", în 1982, când unul dintre albumele cântăreţului din Liverpool preia primul loc al clasamentului american al vânzărilor de albume.

De la lansarea sa la 7 septembrie, echivalentul a 153.000 de exemplare ale "Egypt Station" s-au vândut în SUA, potrivit institutului Nielsen Music.

Pentru că nimeni nu este profet în ţara sa, McCartney nu a ajuns pe primul loc al clasamentului britanic al vânzărilor de albume, această poziţie revenindu-i lui Eminem şi discului său "Kamikaze".

Paul McCartney nu a fost zgârcit cu mijloacele pentru promovarea albumului său în SUA, având mai multe interviuri şi apariţii în foarte popularele "Late night talk shows", notează AFP. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

3 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 Îl mazilesc și pe Drulă? Orban, amenințări de vătaf pesedist la adresa miniștrilor care atacă premierul! / Drulă…