Perioadă AGITATĂ pentru majoritatea zodiilor. Citeşte HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL 21 – 27 martie şi vezi ce te aşteaptă

Perioadă AGITATĂ pentru majoritatea zodiilor. Citeşte HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL 21 – 27 martie şi vezi ce te aşteaptă

Se anunţă o perioadă agitată pentru majoritatea zodiilor. Citeşte horoscopul săptămânal 21 – 27 martie şi vezi ce te aşteaptă.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie BERBEC

Săptămâna aceasta vei fi mai energic decât de obicei, aşa că gândeşte-te bine pe ce o vei consuma. Dacă faci alegerea înţeleaptă, vei avea numai de câştigat. La locul de muncă, nu ai de ce să îţi faci griji, deoarece astrele îţi ţin partea. Proiectele la care te-ai chinuit atât timp se vor încheia cu succes şi apare în plan o posibilă mărire de salariu. În viaţa amoroasă lucrurile s-au cam răcit, aşa că acest sfârşit de săptămână este potrivit pentru a petrece timp alături de partener, care s-a simţit destul de neglijat din cauza programului încărcat.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie TAUR

Cu sănătatea stai bine, dar evită excesele culinare, dacă vrei să te simţi bine. Ar fi indicat să te relaxezi în această săptămână, aşa că poţi opta pentru o plimbare în fiecare zi şi să mergi pe jos de acasă la serviciu. La birou, vei fi destul de solicitat, dar nimic căruia să nu îi poţi face faţă. Vei trece orice obstacol cu brio şi vei fi apreciat de colegii de muncă. Viaţa sentimentală nu prezintă dificultăţi, dar nu ar strica să acorzi mai multă atenţie persoanei iubite. Petrece-ţi weekendul alături de ea şi aşa te vei relaxa şi tu.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie GEMENI

Te gândeşti prea mult la criticile celor din jur, iar asta nu este bine, deoarece vezi doar partea negativă a lucrurilor, şi nu cea constructivă. Pe la jumătatea săptămânii te poţi angaja în proiecte, dacă ţi se oferă şansa. Astrele favorizează acest lucru. Vei avea beneficii mai târziu dacă lucrurile decurg bine. Săptămâna aceasta este favorabilă întâlnirilor romantice, aşa că dacă eşti singur, nu ezita să ieşi în oraş. Ai putea cunoaşte o persoană foarte specială. În schimb, nu uita de membrii familiei tale, dă-le un telefon şi vezi ce mai fac.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie RAC

Sănătatea îţi dă ceva bătăi de cap, dar nu este nimic din ce nu se poate rezolva cu o vizită la medic. Dacă urmezi tratamentul întocmai, te vei simţi imediat mai bine, aşa că performanţa la locul de muncă nu va fi afectată. Ce-i drept, ai o săptămână uşoară din acest punct de vedere şi vei reuşi să duci la bun sfârşit orice sarcină ţi se alocă. Părinţii tăi se simt daţi la o parte, de când eşti într-o relaţie, i-ai cam neglijat. Surprinde-i şi fă-le o vizită cu partenerul tău. Aşa vei reuşi să împaci pe toată lumea şi vei evita orice fel de discuţie care poate da într-o ceartă.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie LEU

Te simţi bine întreaga săptămână şi parcă nici sarcinile de la muncă nu te ating, deşi dead-line-urile se apropie, iar tu nu eşti tocmai la zi cu ceea ce ai de făcut. Adună-ţi forţele şi energia pe care le mai ai, apucă-te de treabă şi sigur vei obţine rezultate bune. Superiorii tăi vor aprecia efortul, iar colegii de serviciu te vor privi cu alţi ochi datorită prestaţiei tale. În viaţa amoroasă nu se anunţă schimbări majore, dar partenerul are anumite reproşuri în ceea ce priveşte timpul petrecut împreună. O cină romantică pregătită de tine poate rezolva acest conflict.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie FECIOARĂ

Nu te simţi în apele tale, iar oricine încearcă să te ajute este respins. Nu lăsa această stare să îţi afecteze şi performanţa de la locul de muncă, pentru că acolo nu vei avea parte de înţelegere. Trebuie să îţi faci treaba. Îţi poţi lua o zi liberă ca să te aduni, apoi să revii la birou. Superiorii nu te vor stresa cu treburi dificile, dar colegii te pot enerva. Ai grijă asupra cui îţi verşi nervii. În weekend, te poţi relaxa şi încărca cu energie pozitivă. Te vei întâlni cu nişte prieteni mai vechi cu care nu ai ţinut legătura şi vei avea şansa să recâştigi persoane de încredere.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie BALANŢĂ

Te simţi epuizat din punct de vedere fizic, iar asta se simte la locul de muncă. Asociaţii tăi nu sunt foarte încântaţi de performanţele tale profesionale, aşa că poate ar fi bine să îţi iei câteva zile libere. Relaxează-te şi concentrează-te asupra ta, pentru a te încărca cu energia de care ai nevoie. Partenerul tău te susţine în orice faci, aşa că nu îţi va da bătăi de cap zilele astea. În schimb, câteva rude cu care nu ai mai ţinut legătura sunt dornice să te vadă şi o să fie nevoie de eforturi din partea ta pentru a fi sociabil.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie SCORPION

Eşti în toane bune toată săptămâna şi nimic nu îţi poate perturba liniştea, nici măcar locul de muncă. Deşi se anunţă o săptămână solicitantă la birou, tu îi vei face faţă cu brio, iar superiorii sau colaboratorii tăi vor fi cu adevărat impresionaţi de performanţele tale profesionale. Dacă o ţii tot aşa, va apărea în plan şi o promovare. În viaţa amoroasă va apărea o persoană misterioasa. Ori un admirator secret, ori cineva din trecutul tău care nu poate renunţa la tine. Ai grijă cum gestionezi situaţia.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie SĂGETĂTOR

Eşti aerian săptămâna asta şi nu te poţi concentra la nimic. Nu te înhăma la sarcini prea dificile la birou, pentru că nu vei da randament maxim. Pe la mijlocul săptămânii ţi se foeră şansa de a beneficia de câştiguri financiare în plus, dar trebuie să te gândeşti bine dacă accepţi oferta sau nu. Te poţi consulta cu partenerul tău şi aşa vei lua decizia potrivită. În weekend, o să ai parte de o surpriză din partea familiei tale sau a partenerului. Indiferent, te vei distra şi te vei încărca cu energia de care ai nevoie pentru a face faţă unei săptămâni.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie CAPRICORN

La locul de muncă nu îţi sunt recunoscute meritele, deşi te străduieşti în fiecare zi să îţi faci treaba cât mai bine, iar asta îţi dă o dispoziţie destul de proastă. Ai grijă să nu te răzbuni pe cei din jurul tău. Mijlocul săptămânii aduce noi oportunităţi de câştiguri financiare în plus, aşa că ar fi bine să nu le ratezi. Aşa, îţi poţi permite weekendul ăla în afara oraşului pe care îl plănuieşti de ceva timp. În felul acesta, te vei apropia mai mult de partener şi există şansa să faceţi pasul următor în relaţie.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie VĂRSĂTOR

Ai parte de o săptămână echilibrată şi aşa trebuie să o menţii pentru a fi într-o formă de milioane. Îţi vor fi solicitate abilităţile de comunicare la locul de muncă, aşa că este indicat să te laşi de glume, pentru a nu lăsa o impresie greşită, de persoană neserioasă. Familia îţi va ocupa tot timpul în weekend, dar ăsta este un lucru bun. Părinţii tăi se vor bucura de prezenţa ta. Duminică seara o poţi acorda în totalitate partenerului şi să vă faceţi planuri de viitor împreună. Acest lucru vă va uni mai mult şi vei fi împăcat din punct de vedere sentimental.

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie PEŞTI

Totul se rezumă la starea de sănătate. Dacă nu te simţi bine, trebuie să faci ceva în privinţa asta, altfel vei avea de suferit pe toate planurile. Fă-ţi o programare la medic şi scapă de griji. La locul de muncă nu dai randamentul aşteptat de superiori, iar mai târziu vei primi reproşuri pe această temă. Nici apropiaţii tăi nu sunt mulţumiţi de comportamentul tău şi te îndeamnă să faci o vizită la medic. Nu ezita. Partenerul este singurul care te sprijină în perioada asta şi nu te cicăleşte. Această perioadă vă va apropia foarte mult.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?