Persoană reţinută pentru ameninţare şi distrugere în urma unui incident petrecut în Chitila

Persoană reţinută pentru ameninţare şi distrugere în urma unui incident petrecut în Chitila

O persoană a fost reţinută pentru infracţiune şi distrugere în urma unui incident produs în Chitila, când un bărbat a sunat la 112 semnalând că mai multe persoane i-au spart geamurile de la maşină cu topoarele, informează Poliţia Ilfov.

Potrivit sursei citate, pe 21 ianuarie, în jurul orelor 18:45 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, pe fondul unor discuţii mai vechi, mai multe persoane i-au spart geamurile de la autoturism, folosind topoare.

"La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii Oraşului Chitila pentru efectuarea de cercetări şi investigaţii specifice locului faptei, cât şi pentru identificarea persoanelor implicate în eveniment. De asemenea la faţa locului s-au deplasat şi efective din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov. În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, au fost identificate persoanele implicate în eveniment, acestea fiind conduse la sediul postului de poliţie Chiajna, pentru efectuarea de verificări şi cercetări. În urma probatoriului administrat până la acest moment, poliţiştii ilfoveni au reţinut o persoană pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale", precizează Poliţia într-o informare transmisă miercuri.

Cercetările continuă pentru infracţiunile de ameninţare şi distrugere, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz din cadrul unităţii de parchet competente. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Așa o fi?

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina